Online Wijnhuis
Hobby en vrije tijd

Een leerzaam dagje weg met het gezin in Avifauna

Willen jullie van alles leren over vogels tijdens een dagje weg met het gezin? Dan is Avifauna de perfecte locatie. In het park leven veel bijzondere soorten vogels. En sommige vogels kan je tijdens de dagelijkse voedermomenten wel van heel dichtbij bekijken. De grote kolonie Lori’s kan je zelfs voeren met nectar. Verder vliegen tijdens de vogeldemonstraties de vogels langs je hoofd. Wil je alles weten van de verschillende vogelsoorten? Mis dan geen van de demonstraties en voedermomenten tijdens jullie bezoek aan het park. Zo leren jullie tijdens een dagje weg met kinderen op een toegankelijke manier veel nieuwe dingen over vogels.

Tijdens jullie dagje weg met het gezin tussen de Afrikaanse dieren

Willen jullie tijdens jullie dagje weg met het gezin graag tussen de Afrikaanse dieren lopen? In het Madagaskargebied waan je je even in Afrika. Er wonen hier niet alleen veel vogels, ook de parelhoenders en halfaapjes die hier wonen brengen zeer zeker een glimlach op jullie gezicht. Ook hier leer je alles over de ringstaartmaki’s, de rode vari’s en de kroonstaartmaki’s tijdens het voermoment. Deze dieren komen graag eens inspecteren wie er allemaal in hun leefgebied rondlopen. Zo heb je een gezellig en afwisselend dagje weg met de kinderen.

Energie uiten in de grote speeltuin

Natuurlijk is het ook fijn als tijdens een dagje weg met de kinderen, zij hun overtollige energie kwijt kunnen in een speeltuin. Daarvoor ben je bij Avifauna aan het juiste adres. Er is hier namelijk een grote speeltuin waar kinderen van alle leeftijden zeker een leuke tijd zullen beleven. Door de verschillende soorten attracties, is er voor iedereen wat leuks bij. Hebben jullie zin in wat lekkers? Breng dan een bezoek aan één van de restaurants op het park. Gaan jullie binnenkort een dagje weg met het gezin en willen jullie naar Avifauna? Koop dan online alvast een kaartje met korting of bekijk de mogelijkheden voor een lidmaatschap.