Online Wijnhuis
Particuliere dienstverlening

Met een lensimplantaat heeft u geen bril of lenzen meer nodig

Wanneer u problemen heeft met uw zichtvermogen, zijn er diverse toepassingen die u kunnen helpen. Een bril of lenzen dragen is vaak een oplossing, echter levert dit weer nieuwe vormen van ongemak op. Brillen zitten namelijk regelmatig in de weg, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Ook zit een bril lang niet altijd even goed. Aan de andere kant is het dagelijks in- en uitdoen van lenzen ook niet echt prettig, bovendien is er een kans dat er een ontsteking ontstaat. Gelukkig bestaat er nog een andere oplossing: een lensimplantaat. Met een lensimplantaat is het niet meer nodig om een bril of lenzen te dragen. Deze implantaat verbetert uw zicht op fenomenale wijze!

Er zijn twee verschillende implantaten

Het laten plaatsen van een lensimplantaat laat u natuurlijk door een specialist doen. Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag is een bedrijf dat deze behandeling voor u uit voert. In deze professionele kliniek heeft u de keuze uit twee verschillende lensimplantaten. Bij de Artisan implantaat wordt een kunststoflens geplaatst in de voorste oogkamer door middel van een incisie. Deze incisie is vijf of zes millimeter en wordt na het plaatsen gehecht. Gevolg is dat het even duurt voordat uw zicht weer in orde is. Bij de Artiflex implantaat is een incisie van drie millimeter voldoende, bovendien hoeft deze zelden tot nooit gehecht te worden. Het herstel van dit type implantaat verloopt zeer voorspoedig, u heeft vrijwel direct na de behandeling weer goed zicht.

Maak een afspraak bij de kliniek

Mocht u interesse hebben in het laten plaatsen van een lensimplantaat, is het aan te raden om bij Refractiecentrum Haaglanden te informeren. Deze kliniek beschikt over moderne apparatuur én deskundige, ervaren oogartsen. Zo bent u er zeker van dat u in goede handen bent bij hen. Voordat u ervoor kiest om een implantaat te plaatsen, kunt u een Quickscan bij hen laten uitvoeren. Deze scan geeft de artsen de mogelijkheid om uw ogen te analyseren en u te adviseren welke behandeling het meest geschikt is voor u. Maak eenvoudig een afspraak voor deze Quickscan via hun website en laat uw ogen behandelen!

https://www.refractiecentrum.nl/