Online Wijnhuis
Kinderen

Een ideaal kinderfeestjes of schoolreisje? Ga naar deze binnenspeeltuin nabij Breda!

Voor een geslaagd kinderfeestje of schoolreisje ga je naar een binnenspeeltuin vlak bij Breda. Het verzinnen van het jaarlijkse schoolreisje of een kinderfeestje kan soms een flinke opgave zijn. Na verschillende dierentuinen, zwembaden en knutselfeestjes kan het bedenken van weer iets origineels een lastige klus zijn. Bij Kids Wonderland is succes echter gegarandeerd! Met ruim 2500 m² aan speelplezier zullen de kids zich een gehele dag vermaken. Kinderen worden meegenomen in een wonderlijke wereld vol speelplezier waar mascottes Linny en Berry de gastvrouw en -heer zijn. Regen of sneeuw? Ook geen probleem! Bij deze binnenspeeltuin in Molenschot, nabij Breda, heb je geen last van alle mogelijk weersomstandigheden.

Kinderfeestjes in de omgeving van Breda

Kids Wonderland biedt verschillende arrangementen aan om jouw kind een onvergetelijke verjaardag te geven. Kinderfeestjes dienen geboekt te worden voor een minimumaantal van vijf kinderen en de kids zijn verplicht sokken te dragen in verband met de hygiëne. Het maakt niet uit welk arrangement je kiest, want een eigen tafel en onbeperkt ranja zijn altijd inbegrepen. De prijzen per kind starten vanaf € 10,50 met een maximum van €19.50 per kind voor het meest uitgebreide arrangement. Zo is deze laatste optie voorzien van snoep, ranja, taart, een hamburger of pannenkoek, glitter tattoo en een bezoekje van de mascottes Linny of Berry.

Een onvergetelijke schoolreis voor jouw klas

Een schoolreisje is, naast de schoolvakanties, één van de dagen binnen het schooljaar waar kinderen onwijs naar uitkijken. Met een bezoek aan deze binnenspeeltuin in Molenschot, nabij Breda, hebben de kids gegarandeerd een leuke dag. Zo hebben ze urenlang speelplezier en kunnen ze zich uitleven in alle attracties en speeltoestellen. Schoolreisjes zijn te boeken op maandag, dinsdag en donderdag en voor groepen van 40 kinderen of meer wordt er een speciaal tarief gerekend. Leerkrachten en begeleiders mogen gratis mee naar binnen.

Let op: er mogen van huis uit geen etens- en drinkenswaren meegenomen worden. Fruit uitgezonderd. Het fruitmomentje kan dus ook tijdens het schoolreisje gewoon worden ingelast. Uiteraard is er wel de mogelijkheid om binnen de indoor speelplaats bij een van de eetgelegenheden iets te kopen. Ook worden er een aantal arrangementen aangeboden waarbij een frietje inbegrepen zit.

https://www.kidswonderland.nl/