Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Ontdek de authentieke Griekse keuken in dit restaurant in Bergen op Zoom

Houdt u van Grieks eten en wilt u genieten van Griekse gerechten bij een goed restaurant in Bergen op Zoom? Bezoek dan Grieks Restaurant Athene. Al sinds 1987 zitten zij in een prachtig pand in het oude centrum van Bergen op Zoom. Door deze mooie locatie heeft dit restaurant nog meer sfeer. Ze hebben een uitgebreide en verfijnde menukaart. De verse producten worden direct vanuit Griekenland geïmporteerd. Zo proeft u het authentieke Griekenland! Dit importproces verloopt zeer snel, zodat u altijd verse gerechten proeft. Probeer al deze lekkere gerechten in het all-you-can-eat concept.

Dit restaurant in Bergen op Zoom ontvangt u graag de hele week

U kunt alle dagen van de week van 16:00 uur tot 22:00 uur genieten van de lekkerste Griekse gerechten. Dankzij de afhaalservice kunt u ook thuis genieten van het lekkere Griekse eten. Wilt u vrienden, familie of een collega verrassen? Geef dan een dinercheque van Grieks Restaurant Athene in Bergen op Zoom cadeau, zodat hij of zij deze Griekse ervaring ook kan beleven. Raad dan bijvoorbeeld ook eens de heerlijke Griekse tapas aan. Hiermee geniet u van verschillende heerlijkheden uit de Griekse keuken. U kunt genieten van Griekse tapas van maandag tot en met donderdag. Geniet in het weekend van het heerlijke á la carte menu. Zo geniet u van authentieke Griekse gerechten in een écht Griekse sfeer. De beleving is compleet authentiek Grieks

Reserveer alvast een tafel

Reserveer alvast telefonisch een tafel, zodat er zeker een plekje voor u is. Al vanaf het moment dat u binnenkomt ervaart u de gastvrijheid en service. U gaat zeker tevreden weer naar huis. Bent u benieuwd geworden naar de Griekse heerlijkheden? Zoek alvast iets lekkers uit op de online menukaarten. Heeft u al iets lekkers uitgezocht? Bel dan even naar het restaurant in Bergen op Zoom en reserveer alvast een tafel voor uzelf en uw familie, collega’s of vrienden.