Online Wijnhuis
Image default
Toerisme

Geniet van luxe vakanties met unieke ervaringen

Luxe vakanties zijn overvloedig in weelde dankzij de unieke beleving die speciaal voor u wordt uitgedacht. TravelPA is uw ‘personal assistant’ op het gebied unieke reizen – gericht op exclusiviteit en luxe worden uw vakanties volledig naar uw wensen en thema’s gepland. Droomt u van safari’s over de Afrikaanse savannes of eerder van een ontgiftkuur tussen de rijstvelden in Indonesië? In welk reisthema u ook denkt, TravelPA weet de verborgen parels op iedere bestemming te vinden. Uw ervaring zal uniek, persoonlijk en onvergetelijk zijn – waar u ook naartoe reist.

Onbezorgd vakantie houden om de mooiste plekken ter wereld

Met TravelPA bent u verzekerd van luxe vakanties en exclusieve rondreizen op maat. Met de exclusieve reizen komt u op plaatsen die werkelijk worden gezien als verborgen parels. Verblijf in prachtige, authentieke hotels waarbij u geniet van een sterrenmaaltijd met een adembenemend uitzicht. De ongekende service in de vorm van een privéchauffeur geeft u ongelimiteerde vrijheden om de omgeving te ontdekken. Bent u liever op uzelf tijdens uw retrait, maar wilt u wel genieten van alle luxe tijdens uw vakanties? Bij TravelPA weten ze precies waar de kleinschalige strandvilla’s te vinden zijn op uw droombestemming, zodat u met privézwembad en eigen butler volledig tot rust komt en losraakt van de alledaagse beslommeringen in het leven.

Ook met de huidige situatie onbezorgd op vakantie

Met de huidige ontwikkelingen rondom COVID-19 is het nog steeds mogelijk om veilig uw luxe vakanties te houden. Bij TravelPA staat de beleving tijdens uw luxe vakanties te allen tijde voorop. Luxe reizen betekent vakanties op veilige en onbezorgde wijze. Daarom rekent u altijd op een vlekkeloze uitvoering en hulp bij onvoorziene omstandigheden, zoals een repatriëring. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het boeken van luxe vakanties? Op de website van TravelPA leest u meer over wat er mogelijk is.

https://www.travelpa.nl/