Online Wijnhuis
Eten en drinken

Tapas kopen voor uw feestje of borrel doet u in deze winkel

Organiseert u binnenkort een feestje, borrel of andere feestelijke gelegenheid? Dan kunnen lekkere hapjes en dranken natuurlijk niet ontbreken. Bekijk daarom eens het aanbod van Smits Specialiteiten uit Rhenen, nabij Veenendaal. In hun winkel vindt u de lekkerste delicatessen waaronder wijn, kaas, vleeswaren, noten, zuidvruchten en salades. Daarnaast kunt u overheerlijke tapas kopen. U kunt ervoor kiezen om zelf tapas te maken met de lekkernijen uit de winkel, maar kant-en-klare tapas behoort ook tot de mogelijkheden. Deze kleine hapjes zijn ideaal om te serveren aan uw gasten en gaan perfect samen met een lekkere wijn of een verfrissend biertje.

Verschillende soorten tapas

Tapas is een van de specialiteiten van dit bedrijf en dit kunt u daarom ook eenvoudig kopen in hun winkel. Naast dat u verschillende losse hapjes kunt kopen, kunt u door de medewerkers van Smits Specialiteiten ook een tapasplank laten samenstellen. Zij weten precies welke smaken goed samengaan en kiezen de lekkerste hapjes voor u uit. Uiteraard wordt dit wel afgestemd op uw wensen. Het aanbod aan tapas in deze winkel is erg uitgebreid. Zo kunt u onder andere kiezen uit:

  • Gevulde olijven
  • Gemarineerde olijven
  • Gegrilde paddenstoelen
  • Gamba’s
  • Peppadews

De lekkernijen zijn allemaal van de beste kwaliteit en zorgen voor een ware smaakbeleving. Met deze tapas maakt u van uw feestje of borrel een groot succes.

Ga langs in de winkel of bestel online

Wilt u weten welke tapas u allemaal nog meer kunt kopen? Ga dan langs in de winkel van Smits Specialiteiten in Rhenen, nabij Veenendaal. Woont u verder op in het land en kunt u niet langskomen? Bestel de producten dan online. Op hun website kunt u alle producten uit hun assortiment bekijken en eenvoudig en snel bestellen. Uw bestelling wordt vervolgens thuisbezorgd. Heeft u nog vragen over de verschillende producten of wilt u advies? Neem dan contact op met Smits Specialiteiten.

https://smitsspecialiteiten.nl/