Online Wijnhuis
Zakelijke dienstverlening

Top 5 tips om te besparen op zakelijke energie

Welkom bij de Top 10 energiebesparende tips voor uw bedrijf. Wellicht heeft u onze gratis service gebruikt om uw bedrijf op een goedkoper gas, elektriciteit of dubbel tarief te krijgen (zo niet waar wacht u nog op?), Maar er zijn nog veel stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zoveel bespaart geld mogelijk als het gaat om je zakelijke energie.

Omdat hernieuwbare energie en energie-efficiëntie steeds vaker voorkomen, zijn er nu zoveel meer technieken beschikbaar die allemaal kunnen bijdragen aan het verbeteren van uw bedrijfsresultaten. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat uw organisatie zijn steentje bijdraagt ​​aan de schaafmachine, die op zijn beurt veel kan betekenen voor uw reputatie bij uw nieuwe en bestaande klanten. Het verbeteren van de energie-efficiëntie rond uw bedrijf heeft dus vele voordelen en de meeste van deze energiebesparende ideeën zijn uiterst kosteneffectief.

Bespaar op je zakelijke energie met je lampen

Deze tip is niets revolutionairs, maar wel een die veel kantoren en andere plaatsen in het VK nog moeten omarmen. Energiebesparende gloeilampen zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij bouwmarkten en supermarkten en zijn een all-round winnaar. Niet alleen zijn ze erg goedkoop om te kopen, maar als je ze eenmaal hebt geïnstalleerd, gebruiken ze tot 80% minder elektriciteit dan ouderwetse lampen.

Bovendien hoeven spaarlampen bijna niet zo vaak te worden vervangen, dus al met al zijn ze een beetje onbeschaafd. Als uw bedrijf nog steeds geen energiebesparende opties gebruikt, moet u dit vandaag corrigeren en direct contant geld besparen.

Veel mensen zijn afgeschrikt deze te gebruiken, omdat ze een paar minuten nodig hebben om op te warmen en er misschien niet de beste uitzien, maar ze worden steeds beter en esthetischer en laten we eerlijk zijn, niemand zal dat storen wat je lampen eruit zien! Schakel uw bedrijf onmiddellijk in voor energiezuinige gloeilampen en begin de vruchten te plukken.

Energiebeheersysteem voor zakelijke energie

Door het uitvoeren van en energie-audit en het plaatsen van een energiebeheersysteem , kunt u aan de top blijven met precies hoeveel gas en elektriciteit uw bedrijf gebruikt. Misschien wilt u iemand aanstellen die verantwoordelijk is voor uw energie-audit en u vervolgens op de hoogte blijven, dit kan niet alleen u geld besparen, maar ook zorgen dat uw bedrijf zo energie-efficiënt mogelijk is. Door elke maand of kwartaal meterstanden te meten, kunt u vaststellen waar u het meeste energie verbruikt en vervolgens dit stroomlijnen om geld te besparen en het milieu te beschermen.

Ga bewust om met de airco

Als uw werkplek geklimatiseerd is, kan het eenvoudig zijn om hier te veel op te vertrouwen. Naarmate de lente en de zomer dichterbij komen, kun je trainen wat de optimale temperatuur is en ervoor zorgen dat je airco wordt uitgeschakeld wanneer je dit niveau bereikt; een goede temperatuur om erover na te denken om dit uit te zetten is ongeveer 21 ° C.

U hoeft uw kantoor niet af te koelen totdat de temperaturen halverwege de jaren twintig zijn, maar dit zal uiteraard variëren, afhankelijk van uw personeelsleden. Dit kan wat aanpassingen vereisen, maar airconditioning kan een grote afleiding zijn voor energie en uw bedrijfsresultaten, dus neem de tijd om precies uit te werken wanneer u dit moet aan- en uitschakelen. 

Bewegingssensoren en zakelijke energie

Net als bij energiebesparende lampen, kunnen bewegingssensoren de elektriciteitsrekeningen van uw bedrijf aanzienlijk verlagen. We kunnen allemaal vergeven worden als we ons niet herinneren dat we de lichten moeten uitschakelen telkens wanneer we een kamer verlaten en deze technologie doet al het harde werk voor jou. Zoals de naam al doet vermoeden, gaan deze lampen automatisch aan en uit op basis van wie er op kantoor of op hun werkplek is en kunnen ze daarom uw energierekening aanzienlijk verlagen.

Zelf zakelijke energie opwekken met zonnepanelen

Als u onze recente functie met betrekking tot zonne-energie en windturbines voor stedelijke gebieden hebt gelezen, dan weet u dat microgeneratie steeds levensvatbaarder wordt naarmate we meer naar hernieuwbare energie kijken om ons gas en elektriciteit te leveren. Het is gemakkelijker dan u denkt voor uw bedrijf om zijn eigen energie te creëren en dit kan de rekeningen op de lange termijn drastisch verminderen.

zonnepanelen die daglicht afleggen en windturbines die profiteren van het winderige winterweer kunnen de CO2-voetafdruk van uw organisatie verminderen en u helpen het hele jaar door stroom te genereren. Sterker nog, als je toevallig meer elektriciteit genereert dan je nodig hebt, kun je dit zelfs via het feed-in tarief terug verkopen aan het net.

https://nederland-mkb.nl/