Online Wijnhuis
Bedrijven

Catering voor een groot feest

Om mijn vijftigste verjaardag van laatst te vieren heb ik besloten om een groot feest te geven. Abraham worden, dat moet natuurlijk gevierd worden. Er werd een mooie feestruimte gehuurd en iedereen werd uitgenodigd: familie, vrienden, buren en geliefde collega’s. Bij een groot feest hoort natuurlijk ook een goed verzorgde catering. Daarom heb ik Bistro de Postkoets hiervoor ingeschakeld.

Diverse pakketten

Omdat ik in Haaksbergen woon en Bistro de Postkoets daar ook gevestigd is, waren ze al bij me bekend. Ook heb ik goede ervaringen van anderen gehoord. Bij dit bedrijf kan ik uit verschillende vormen van catering kiezen. Zo bieden ze luxe barbecuepakketten aan, een buffet Royal, een stamppotbuffet en een buffet Speciaal De Luxe. Bij al deze pakketten worden bestek, borden en servetten meegeleverd.

Header

Er is in totaal wel 100 man uitgenodigd voor mijn feest. Gelukkig verzekerde Bistro de Postkoets mij dat dit aantal geen probleem voor ze is. Zelfs catering voor 500 personen hebben ze in het verleden gedaan. Voor het echte werk kun je het all-in arrangement afnemen, dat inclusief een grote partytent, drank, bar en koeling is.

Informeer naar de mogelijkheden

De catering die Bistro de Postkoets voor mij verzorgd heeft was een groot succes. Ik kan ze iedereen aanraden. Informeer daarom gerust naar de mogelijkheden als je ook op zoek bent naar een catering bedrijf. Hun telefoonnummer is 053 – 572 8794.

Bistro de Postkoets is ook actief in Eibergen, Hengelo en Enschede.

https://www.bistrodepostkoets.nl/