Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Waar rekening mee houden bij een cocktailbar huren?

Een cocktailbar is een plek waar alcoholische en non-alcoholische cocktails worden geserveerd. Cocktails zijn mixdrankjes die bestaan uit een mengsel van verschillende ingrediënten. Deze ingrediënten kunnen zowel alcoholisch als niet-alcoholisch zijn. Er is geen specifieke definitie voor wat een cocktailbar is, maar het wordt meestal begrepen als een plaats waar alcoholische en niet-alcoholische cocktails worden geserveerd. Voor een feestje of een andere gelegenheid, kan je zelf een cocktailbar huren. Voor bij je thuis, of op locatie. Waar je rekening mee moet houden bij het huren van een cocktailbar, lees je in dit blog!

De kosten van de huur

Wanneer je een cocktailbar wilt huren, zitten daar natuurlijk kosten aan verbonden. Afhankelijk van de duur dat je de bar wilt huren, wordt de prijs bepaald. Naast de duur zit er natuurlijk ook verschil in de verschillende soorten bars die je kunt huren. De ene cocktailbar is groter dan de ander en de ander ziet er qua uiterlijk een stuk mooier uit. Wil je een cocktailbar huren? De meeste bars zijn te huren vanaf 400 euro, maar de kosten kunnen ook een stuk hoger oplopen. Bij de ene bar krijg je ook alcohol en glazen geleverd, bij de andere bar moet je het zelf nog aanschaffen. Houdt hier dus goed rekening mee in de vergelijking van verschillende cocktailbars. Er is geen specifieke prijs te benoemen voor de huur van een cocktailbar. Het enige wat je hoeft te doen is je wensen te bedenken en dan een afweging te maken over welke cocktailbar dan de beste optie is!

 

Cocktailbar huren, waar rekening mee houden?

Een cocktailbar huren is niet zo eenvoudig als het klinkt. Je moet rekening houden met wat je wilt, hoeveel je kunt uitgeven en wat voor soort evenement je organiseert. Hier zijn enkele tips voor het huren van een cocktailbar voor uw volgende evenement!

 

Stap 1: Weet wat je wilt

Als je precies weet wat je wilt van jouw cocktailbarverhuur, dan zal het proces veel eenvoudiger zijn. Wil je een full-service drankenkaart? Wil je drankjes geserveerd in glaswerk op maat? Wil je eten inbegrepen? Als je deze dingen van tevoren weet, kun je jouw opties beperken en het proces soepeler laten verlopen.

 

Stap 2: Ken uw budget

Als je jouw budget kent, kun je ook jouw opties beperken. Als geld geen rol speelt, zijn er veel meer opties beschikbaar

https://www.barplanet.nl/cocktailbar/