Online Wijnhuis
Eten en drinken

Waarom dit het beste pannenkoekenhuis in de buurt is

Wilt u weten wat het favoriete pannenkoekenhuis in de buurt is van menig inwoner van Katwijk en aangelegen plaatsen? Lees dan snel verder! Van kinds af aan wordt menigeen van ons vrolijk van een pannenkoekenhuis. Verwonderlijk is dit niet, want het is altijd smullen geblazen! Bovendien beschikken de meeste pannenkoekenhuizen over een speelplek voor kinderen, wat het extra leuk maakt. Als u in Katwijk woont, wilt u misschien weten wat het beste pannenkoekenhuis bij u in de buurt is. Er is een pannenkoeken- en grillrestaurant dat er met kop en schouders bovenuit steekt op dit vlak: De Beslagkom. In de omgeving van Katwijk is dit restaurant dan ook al een begrip aan het worden. Wat maakt dit pannenkoekenhuis in de buurt zo bijzonder?

Een pannenkoekenhuis in de buurt voor diverse gelegenheden

Gaat u een feestje organiseren voor een groot gezelschap? In dat geval is De Beslagkom de ideale locatie! Gezelschappen van 25 personen of meer kunnen hier terecht. Voor dit gezelschap zijn diverse passende arrangementen te vinden. Een hoop gezelligheid en heerlijk eten: wat wilt u nog meer? Ook voor andere gelegenheden zijn er passende arrangementen te vinden. Zo zijn er lunch arrangementen, arrangementen voor senioren, high teas, kraamfeestjes, babyshower high teas en tot slot kunt u hier ook terecht voor de leukste kinderfeestjes.

Iedereen is welkom

Wat De Beslagkom een goede keuze maakt als pannenkoekenhuis in de buurt is het feit dat het veelzijdig is. Ten eerste is het, naast een pannenkoekenhuis, tevens een grillrestaurant. Als u dus meer zin heeft in wat anders, is dat geen enkel probleem. Daarnaast zijn de pannenkoeken die u kunt bestellen veelzijdig en bijzonder smaakvol. Ook de kinderen binnen uw gezelschap zullen een hoop plezier beleven. Het restaurant beschikt namelijk over een waar speelparadijs waar uw kinderen wel een tijdje zoet zullen zijn. Stil zitten is voor kinderen niet altijd even makkelijk. Dankzij dit speelparadijs kunt u hier uren spenderen.