Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Wat zijn eetbare prints?

Eetbare prints zijn perfect voor op een mooie verjaardagstaart, want dan kan jij je eigen unieke print op een taart zetten en zelf uitzoeken wat erop gaat komen. Maar je kan natuurlijk ook een eigen print op een cup cake zetten dat is natuurlijk ook een leuk idee. Je kan namelijk van alles erop laten printen en zo zorg je ervoor dat jij je eigen afbeelding of tekst op jouw taart of cup cake hebt staan. En dit geeft altijd een mooie uitstraling voor hetgeen wat jij besteld en is vaak erg persoonlijk omdat je zelf mag kiezen wat erop komt te staan. Dit kan allemaal in verschillende kleuren en maten je kan het op een hele grootte taart zetten, maar ook op een wat kleinere taart.

Waarom zou je een eetbare print gebruiken?

Vaak is het leuk als iemand jarig is om wat op zijn verjaardagstaart te zetten zoals een leuke tekst of een mooie afbeelding. Dat kan dan bijvoorbeeld een afbeelding zijn van degene die jarig is dus een mooie foto van de jarige op de taart. Of een mooie tekst met een tekst erbij dat kan ook erg leuk zijn. Maar je kan natuurlijk ook een taart met eetbare prints halen voor als iemand geslaagd is of als iemand zijn rijbewijs gehaald heeft en dan kun je daar een bijpassende afbeelding op zetten. Of een leuke tekst met bijvoorbeeld gefeliciteerd geslaagd erop dat is natuurlijk ook erg leuk.

De meest populaire eetbare prints

Je hebt veel verschillende dingen die je op taarten en cup cakes kan zetten, maar wat zijn nou de meest gebruikte dingen die erop worden gezet. Vaak zijn dit ook wel afbeeldingen van bijvoorbeeld Disneyfiguren dit wordt dan vaak gedaan voor op de verjaardag van kleine kinderen. Maar ook erg populair zijn teksten zoals gefeliciteerd of geslaagd die worden ook vaak gebruikt om op taarten en cup cakes te zetten.

https://bakingqueen.nl/eetbare-prints/