Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Wijnproeverij plannen? Doe een High Wine!

Wijnproeverij plannen? Doe een High Wine!

 

Heb je wel eens een wijnproeverij gedaan? Probeer dan ook eens een High Wine. Bij een wijnproeverij draait het echt om de wijn, met een High Wine om de wijn en spijs combinatie. Je geniet niet alleen van verschillende wijnen maar ook van verschillende warme en koude hapjes. Plan een High Wine op locatie in met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s!

 

Wat is een High Wine

Een High Wine wordt steeds populairder. Het is eigenlijk het zusje van de High Tea. Je serveert bij de High Wine alleen geen thee, maar natuurlijk wijn. Bij de High Tea zie je vaak zoete hapjes en taartjes, deze worden vervangen door koude en warme hartige hapjes. Een High Wine doe je vaak ook op een later tijdstip dan de High Tea, namelijk rond borreltijd. Een High Wine heeft niet een standaard indeling. De meeste worden in drie rondes geserveerd, met iedere ronde een ander wijntje, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Je zou ook een plank vol lekkere hapjes kunnen neerzetten met een lekker wijntje.

Voordeel van High Wine

Het voordeel van een High Wine ten opzichte van een wijnproeverij is dat je bij de High Wine ook geniet van verschillende hapjes. Het draait dus echt om de combinatie en smaken van zowel de wijn als het eten. De hapjes van de High Wine zijn vaak hartig. Hierbij kan je denken aan charcuterie, kaasjes, olijven, stokbrood met dips en bruschetta. Sommige High Wine serveren ook warme hapjes als kaasstengels, bitterballen en biefstukpuntjes.

High Wine thuis of op locatie

Een High Wine kan je zelf organiseren of doen op locatie. Als je zelf een High Wine wilt organiseren is het goed om advies te vragen bij de slijter. Zo weet je welke wijnen passen bij welke hapjes. Vind je het lastig om combinaties te maken of sta je liever niet zo lang in de keuken? Dan kan je een High Wine ook thuis laten bezorgen of afhalen bij een High Wine To Go locatie. Wil je echt een dagje weg met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s? Doe dan een High Wine op een van de super leuke High Wine locaties. Ga lekker met elkaar borrelen, bijkletsen en genieten!

 

High Wine thuis cadeau

Ben je opzoek naar een super leuk cadeau? Geef dan een High Wine cadeaubon. De ontvanger heeft de keuze om lekker te wijnen bij een gezellig restaurantje of hip cafeetje. Samen geniet je van diverse glazen wijn met hapjes. De cadeaubon is in te wisselen bij geselecteerde High Wine cadeaubon locaties. Door het brede aanbod is er voor ieder wat wils. Ook voor de last minute cadeaus is dit de ideale oplossing, de bon kan je namelijk ook direct na bestellen in de mailbox krijgen.