Online Wijnhuis
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf biedt goede en persoonlijke schuldhulpverlening en schuldsanering in de regio Rotterdam

Wanneer u last heeft van hoge schulden kan dit een groot probleem vormen. Het is dan ook erg belangrijk dat u zo snel mogelijk schuldenvrij bent. Helaas gaat dit niet vanzelf. U zult goed gebruik kunnen maken van de schuldhulpverlening in de regio Rotterdam van Modus Vivendi. U kunt hier niet alleen terecht voor schuldhulpverlening in Rotterdam, maar ook voor schuldsanering in de buurt van Rotterdam en nog meer diensten.

Welke diensten biedt het bedrijf?

Naast schuldhulpverlening in Rotterdam en schuldsanering in de regio Rotterdam, biedt het bedrijf ook budgetbeheer. Dit houdt in dat er samen met u wordt gekeken naar hoe u uw inkomen het beste kunt besteden. Ook als u niet in staat bent om voor uw eigen financiën te zorgen, biedt het bedrijf een uitkomst door middel van beschermingsbewind. Een bewindvoerder heeft dan de volledige controle over uw inkomen. Als u graag alles wilt leren over goed geld uitgeven en besparen, kunt u één van de cursussen volgen, die het bedrijf biedt. Het bedrijf biedt tevens een dwangakkoord en advies.

Wat houdt schuldsanering in Rotterdam in?

Schuldsanering in Rotterdam houdt in dat u maandelijks van slechts een klein bedrag moet leven. U besteedt alleen geld aan het hoognodige levensonderhoud. Al het andere geld dat binnenkomt, wordt direct naar uw schuldeisers overgemaakt. Deze regeling geldt voor een periode van drie jaar. Als u zich gedurende deze hele periode aan alle regels en voorwaarden heeft gehouden, wordt u na drie jaar schuldenvrij verklaard, ongeacht of u nog schulden open heeft staan of niet.

Het bedrijf

Het bedrijf doet zijn uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen. Aangezien u een samenwerking voor meerdere jaren aan gaat en op die manier de medewerkers goed leert kennen – en zij u – zult u op een vertrouwelijke manier al u problemen kunnen bespreken. U zult hier ook uitgebreid advies over ontvangen. De medewerkers zijn echt betrokken bij uw situatie.