Online Wijnhuis
Eten en drinken

Bladerdeeg recepten om zelf iets lekkers te bereiden

Ook wanneer je niet zo geweldig in de keuken bent, kun je iets heerlijks op tafel zetten met de bladerdeeg recepten en deegproducten van Tante Fanny. In veel supermarkten kun je de verse deegsoorten van dit merk terugvinden. Gemakkelijk aan dit deeg is dat het opgerold is in bakpapier. Bak je niet zo vaak en heb je geen bakpapier in huis, dan is dat dus geen probleem. Wil je in plaats van een bladerdeeg recept bijvoorbeeld een taart of quiche maken, dan kun je hiervoor speciaal deeg kopen dat al rond van vorm is. Zo word je in de basis op weg geholpen met de deegproducten van dit merk en kun je voorbereid van start. 

Online bakinspiratie opdoen

Voor leuke recepten doe je inspiratie op via de website van Tante Fanny. Laat je verrassen door de diversiteit aan recepten of specificeer je zoekopdracht op basis van je wensen. Je vindt bladerdeeg recepten voor hartige en zoete trek, net als vegetarische of veganistische recepten. Je kunt met de recepten van Tante Fanny een lekkere plaattaart maken, gezellige hapjes voor bij de borrel creëren of een strudel met veel verschillende combinaties van ingrediënten bereiden.

Quiche maken en taart bereiden

Naast diverse bladerdeeg recepten kun je op de website van Tante Fanny ook terecht wanneer je op zoek bent naar recepten voor het maken van quiche. Ook voor quiche maken geldt dat je met heel diverse ingrediënten aan de slag kunt. Een hartige taart kan je altijd blijven verrassen zo lang je recepten vindt met ingrediëntencombinaties die je nog niet eerder hebt gebruikt. Naast een hartige quiche maken, kun je er ook voor kiezen om de deegsoort te gebruiken voor het bereiden van een taart. Veel leuke recepten vind je in het gratis te downloaden receptenboekje ‘Vers Quiche- & Taartdeeg’.  Ben je benieuwd geworden naar bladerdeeg recepten of de recepten voor quiches en taarten? Verken dan eens de website van Tante Fanny.