Online Wijnhuis
Aanbiedingen

Een ervaren cocktail barman huren

Een ervaren cocktail barman huren van The Cocktail Agency maakte het verrassingsfeestje voor onze jarige vriendin compleet. We hebben genóten van de cocktails. De barman leerde ons hoe we zelf cocktails moesten shaken. Maar dat was nog behoorlijk pittig! We lieten het echte werk al gauw over aan de cocktailshaker. Het drinken ging ons stukken beter af!

De cocktail barman had zijn eigen mobiele cocktailbar meegenomen inclusief alle benodigdheden en accessoires. De cocktail barman werkte zich flink in het zweet om aan alle vraag te voldoen. Logisch, want wie houdt er nou niet van cocktails!

Barman huren van The Cocktail Agency

  • Meer dan 12 jaar ervaring in het vak
  • Dienstverlening in het premium segment
  • De cocktailshaker traint Nederlands kampioen cocktailshakers
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Cocktails: haar favoriete drankjes

We wilden heel graag cocktails serveren voor onze jarige vriendin. Want cocktails zijn haar favoriete drankjes. Het leek ons wel verstandig om een professionele cocktail barman in te huren. Zo wisten we in ieder geval zeker dat de cocktails niet zouden mislukken! Daarnaast konden we dan zelf ook naar hartenlust cocktails drinken.

Cocktail catering inclusief alle benodigdheden

We hebben wel gemerkt dat cocktails maken niet eenvoudig is. De verhoudingen van de ingrediënten van de cocktail moeten perfect zijn. Daarnaast zijn er heel veel benodigdheden nodig: een strainer, glazen, cocktailmixer, een jigger, ijsklontjes, heel veel alcohol, siropen, kruiden, sappen, vers fruit en een bar. De cocktail catering van The Cocktail Agency zorgt voor alle denkbare benodigdheden.

Een unieke ervaring

De cocktails waren allesbehalve saai. Ik merkte duidelijk dat de cocktail barman ruime ervaring heeft. Hij vertelde ons dat hij werkervaring heeft opgedaan bij de top horeca van Nederland, bijvoorbeeld MOMO Restaurant, Conservatorium en TwentySeven Hotel. De cocktails waren met recht een unieke ervaring te noemen!

Leer zelf cocktails maken

De professionele en award winnende cocktailshakers van The Cocktail Agency organiseren ook cocktail workshops en cocktail cursussen in Amsterdam. Zo ervaar je zelf hoe het is om een cocktailshaker te zijn die de meest heerlijke drankjes bereidt. Je maakt kennis met de meest gebruikte technieken en weetjes en leert hoe je deze technieken zelf kunt toepassen.

Mijn vriendinnen en ik hebben ons al ingeschreven voor de cocktail workshop in Amsterdam!