Online Wijnhuis
Horeca

Kasteel De Vanenburg: restaurant in Putten

Lekker eten op een romantisch en rustiek 17e-eeuws landgoed, dat kan bij Kasteel De Vanenburg, een prachtig restaurant in Putten. U kunt er van maandag tot en met zaterdag terecht vanaf het ontbijt tot aan het diner.

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijtbuffet wacht u op aan het begin van elke dag. Een gevarieerd ontbijt met de familie of een stevig ontbijt voor u aan de vergadering begint? Het is allemaal mogelijk bij Kasteel De Vanenburg. Bij dit restaurant in Putten hoort ook een hotel en alle hotelgasten zijn uiteraard welkom op het ontbijtbuffet. Indien gewenst wordt het ontbijt ook op bed geserveerd, voor een romantische start van de dag. 

Lunch

Op de lunchkaart vindt u voor ieder wat wils. Voor een lichte lunch kiest u bijvoobeeld voor een salade of een soep. Proef zeker eens van het boerenlandbrood met speciaal beleg. Als u tijd heeft om uitgebreider te lunchen, kunt u voor slechts €30,5 al van een 2 à 3 gangenmenu genieten. 

Diner

Voor de bereiding van de gerechten maakt dit restaurant in Putten zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten uit eigen tuin. Proef van de unieke smaken in dit romantische kader. U kunt kiezen voor een menu of om à la carte te eten. De kaart is bewust klein gehouden zodat elk gerecht met de nodige aandacht bereid kan worden. 

Wildmenu

Van 19 oktober tot en met 31 januari serveert de keukenbrigade een speciaal wildmenu. De winter heeft een gouden smaak en die kunt u hier proeven. Smaken die u tijdens uw bezoek aan de Veluwe zeker niet mag missen. 

Kinderkaart

Speciaal voor de kleine rakkers heeft dit restaurant in Putten een kinderkaart. Zo kunnen ook zij van al dat lekkers smullen. De kinderen kunnen natuurlijk patat met appelmoes krijgen, maar zij kunnen ook een bieftstuk of zalm bestellen. Net waar uw kind gek op is!

High Tea Arrangement

Een wandeling over het cultureel en historisch landgoed is een absolute aanrader. Om dit bezoek compleet te maken, kan u genieten van heerlijke versnaperingen tijdens het High Tea Arrangement. Zoute en zoete gerechtjes gecombineerd met een heerlijke kop thee zorgen voor een relaxmoment aan het eind van de middag.