Online Wijnhuis
Image default
Eten en drinken

Een biefstuk, bavette en ander mals vlees laat u thuis bezorgen door een specialist

Bent u een echte vleesliefhebber? U bent zeker niet de enige! Veel mensen genieten regelmatig van een lekker mals stukje vlees. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de zomerperiode, wanneer de barbecue bij veel huizen regelmatig aanstaat. Indien u vlees van absolute topkwaliteit wilt hebben, kunt u het beste naar een slager gaan. Hier vindt u over het algemeen het meest verse vlees. Tegenwoordig hoeft u niet eens meer de deur uit om uw vlees te halen; u laat het gewoon bij u thuis bezorgen! Beef & Steak is een online slager die u voorziet van heerlijk mals vlees. Wilt u een lekker stuk biefstuk, varkensoester, kalkoen of bavette in huis halen? Dan bestelt u deze eenvoudig via de website van deze specialist.

Maak een keuze uit diverse soorten vlees

Beef & Steak beschikt over een zeer ruim en divers assortiment van vlees. Van gevogelte tot burgers en van steaks tot wild; al het vlees wat u maar kunt bedenken, vindt u hier. Alleen al op het gebied van biefstuk heeft u de keuze uit verschillende soorten. Zo kunt u biefstuk bestellen van een bizon, maar ook van een kalf of hert. Tevens is hier het populaire Wagyu vlees verkrijgbaar.

Een bavette is een keer iets anders voor de barbecue

Wilt u eens wat anders dan een biefstuk of hamburger op de barbecue? Kies dan voor een bavette. Dit is heel erg mals vlees. Een bavette wordt ook wel een delicatesse voor de barbecue genoemd. Het is rundvlees dat zo mals is, dat sommigen het rauw eten, maar op de barbecue komt de bavette het beste tot zijn recht.

Geniet van heerlijk vlees

Ontdek wat Beef & Steak allemaal voor u in huis heeft. Zij hebben al het vlees wat u maar zoekt, bovendien kunt u bij hen ook barbecue-accessoires aanschaffen. Geniet dus van het overheerlijke vlees en laat dit bij u thuis bezorgen. Op hun website ziet u hoe u gebruik kunt maken van hun diensten.