Online Wijnhuis
Image default
Banen en opleidingen

Fellow acute radiologie

Wat ga je doen

Bij de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde van het UMC Amsterdam is per direct een vacature voor een onderzoeker in het team Spoedeisende Radiologie.

De Acute Radiology Fellowship werd uitgevoerd op de AMC-locatie van het UMC in Amsterdam en kenmerkte zich door nauw contact tussen teamleden en klinische collega’s. Persoonlijke begeleiding, duidelijke ontwikkelingsmogelijkheden, zware verantwoordelijkheid en interactie met medewerkers. Deze aanpak kenmerkt zich door zeer complexe zorg, waaronder een derde verwijzing in de traumatologie (acute en posttraumatische complicaties), acute beroerte, intensive care en andere spoedeisende radiologie. Gezien het tertiaire karakter van de verpleging is er uitgebreid onderzoek gedaan naar meer complexe vraagstukken. De afdeling is uitgerust met de nieuwste apparatuur op de eerste hulp, waaronder verschillende CT-scanners.

Het trainen van AIOS-services is een belangrijk onderdeel van het dagelijkse werk. Natuurlijk moet ook onderwijs voor gedifferentieerd personeel, bewoners, stagiaires, studenten en laboranten worden meegerekend.

Wat we van je verwachten

We zijn op zoek naar gepassioneerde en loyale onderzoekers op het gebied van acute radiologie die passen bij ons team en uitdagingen zoeken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kan zelfstandig of in teamverband werken. U kent de rol van radiologen in multidisciplinair overleg en u kunt dit werk actief uitvoeren met uw professionele kennis.

Je weet hoe je kalm moet blijven als je het druk hebt, vriendelijk bent en ermee omgaat. Je bent flexibel en kan initiatief nemen en effectief werken wanneer dat nodig is. Je bent gewend om op tijd en nauwkeurig te werken. Wij verzorgen 0,8-1,0 FTE aanstellingen voor een periode van 2 jaar, met fulltime aanstellingen. De locatie is locatie AMC.

Waar ga je werken

Acute Radiologie is ondergebracht bij de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Op het gebied van patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek hebben alle grote vakgebieden een zeer nauwe samenwerking tot stand gebracht. Radiologen en onderzoekers van deze afdeling kunnen overal werken. Bij aanstelling op de ene locatie wordt een geaccepteerde status ook op een andere locatie geregeld. Er zijn steeds meer uitwisselingen en rotaties tussen posities.

De acute afdeling kenmerkt zich door de gemakkelijke en constructieve supervisie van acute radiologen, met speciale nadruk op interactie met klinische collega’s in rapporten en werkplekken. MDG wordt dagelijks, wekelijks of eens per week uitgevoerd met meerdere klinische collega’s. Ook met de verantwoordelijke laboranten is diepgaand overleg gevoerd over verschillende manieren van protocoloptimalisatie en kennisvergroting.

Wat we je bieden

Wij voorzien je van voldoende ontwikkelings-, verdiepings- en verbredingsmogelijkheden, aanvullende opleidingen en doorgroeimogelijkheden! Werken bij het UMC in Amsterdam betekent werken in een bevlogen professionele omgeving die ontwikkeling in alle aspecten bevordert.

 Het salaris is gebaseerd op 40 uur en het totale maandinkomen ligt tussen 6.158 euro en 7.371 euro (schaal MS CAO UMC)

Salaris is exclusief onregelmatige ploegentoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%).

Het betreft een uitzendovereenkomst van 24 maanden.

Naast goed bereikbaar met het openbaar vervoer zijn er ook parkeerplaatsen voor medewerkers. Wil je met de fiets komen, dan kun je gebruik maken van het fietsplan.

Het pensioen wordt opgebouwd in ABP. UMC Amsterdam droeg een groot deel van de premie bij (70%).

Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren het hele jaar door diverse (sport) activiteiten en evenementen.

Samen met ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot trainingen in onze online leeromgeving GoodHabitz.


https://nl.nieuwejobs.com/job/q/cv-sollicitatie.html