Online Wijnhuis
Image default
Horeca

Een bijzondere ervaring bij het restaurant in Vlaardingen

Het restaurant in Vlaardingen biedt je uiteenlopende gerechten aan en ook mogelijkheden voor het eten. Het is een restaurant in Vlaardingen waar je kunt genieten van de meest heerlijke recepten en gerechten en daarnaast staat de gastvrijheid hoog in het vaandel, net als de gezelligheid die in het restaurant heest. Het kiezen van de gerechten is altijd heel fijn, omdat de kaart heel uitgebreid is. Er zal bijna 100% zeker wel een gerecht op de kaart staan wat je lekker vindt. Mocht dat niet zo zijn of heb je allergieën of dieetwensen? Dan kan je dat doorgeven aan de serveersters, zijn zullen dit dan weer doorgeven aan de chef en zal er een apart gerecht voor je worden bereid. Het restaurant in Vlaardingen is een echte aanrader voor iedereen! 

Team

De eigenaar van het restaurant in Vlaardingen is de chef-kok en doet er samen met het team waar hij mee werkt alles aan om ervoor te zorgen dat de gasten het naar jun zin hebben, een goede tijd hebben en genieten van de lekkere gerechten dat hun wordt voorgeschoteld. Het restaurant in Vlaardingen is beschikbaar om hier te kunnen lunchen, dineren, maar ook kan je hier terecht wanneer je even een borrelhapje wilt eten met een drankje. 

Kennis van de Franse keuken

De keuken die voornamelijk wordt gehanteerd bij het restaurant in Vlaardingen is de Franse keuken. Met de kennis en ervaring in deze keuken maakt de chef-kok hier de lekkerste gerechten van. De kaart staat vol met diverse keuzes en je weet niet wat je proeft wanneer je hier een gerecht van besteld. Ook voor de kinderen is hier een apart stukje op de kaart beschikbaar met gerechten die voor hen ook lekker zijn. Bij het restaurant in Vlaardingen wordt er met iedereen rekening gehouden, zodat het voor iedereen leuk is om hier langs te komen.