Online Wijnhuis
Image default
Kinderen

Een veilige omgeving voor uw kind

Deze kdv in Zoetermeer zorgt er voor dat uw kind zich helemaal op zijn gemak voelt. Het geluk en welzijn van uw kind staat voorop en u kunt dus uw kind met een gerust hart bij ons achter laten. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk voor uw kind, dus er zijn genoeg leidsters aanwezig om dit waar te maken. De ontwikkeling van uw kind wordt ook erg gestimuleerd bij ons door middel van spelletjes en dingen waar motoriek voor nodig is. Daarnaast delen wij de groepen in op leeftijd en vriendschappen die gesloten worden. Vriendjes maken is erg belangrijk voor de ontwikkeling.

Al uw zorgen wegnemen

Wij begrijpen dat u zorgvuldig een kdv voor uw kind wil kiezen. Om een goed beeld te krijgen van kdv Zoetermeer mag u altijd een afspraak maken om bij ons langs te komen. De sfeer voelen is vaak toch het belangrijkste bij het maken van een keuze. De ruimtes en mensen moeten fijn voelen voor u en uw kind. Helemaal als het de eerste keer is dat u uw kind achterlaat, kan het best lastig zijn om los te laten. Wij kunnen hier absoluut in mee denken. We kunnen u bijvoorbeeld gedurende dag af en toe bellen of we houden een persoonlijk boekje bij waarin we alle bijzonderheden opschrijven.

Handig, veilig en gezellig

Kdv Zoetermeer zit ontzettend dichtbij een snelweg. Ideaal dus als u direct door moet naar uw werk. Op die manier hoeft u nooit ver om te rijden en bespaart u dus een hele hoop tijd. Al onze leidsters hebben verschillende cursussen gevolgd en weten dus precies hoe ze met kinderen om moeten gaan. Ook wanneer er spannende dingen gebeuren als wat heftigere wonden of als uw kind stikt, weten ze wat ze moeten doen aangezien ze allemaal een EHBO cursus voor kinderen hebben gevolgd. U hoeft dus nergens bang voor te zijn en kan gewoon weg. Ten slotte staat gezelligheid voorop en maken we van elke dag een feestje!