Online Wijnhuis
Attracties

Een leuke schoolreis voor zowel jonge als oudere kinderen

Het is ideaal als alle kinderen van de hele school naar dezelfde locatie op schoolreis kunnen. Het scheelt een hoop extra georganiseer en ook het vervoer is gemakkelijker te regelen. Maar op die locatie moeten natuurlijk wel genoeg leuke dingen zijn, voor zowel de jongere als de oudere kinderen. Eén van die locaties waar alle kinderen van de basisschool een geweldige dag hebben is Billybird Park Hemelrijk. Dit park in Volkel, vlakbij Oss, is ruim opgezet en bevat zeer diverse attracties. Daarnaast zijn er voor schoolreizen en kinderfeestjes fijne arrangementen, waardoor je niet veel geld per kind betaalt.

Ontdek de verschillende attracties voor jong en oud

Er zijn in het park veel verschillende attracties, waar elk kind blij van wordt. Voor de jongste kinderen is er de grote speeltuin Kinderland. Doordat deze speeltuin omheind is en maar één in- en uitgang heeft, zijn de kinderen veilig en goed in de gaten te houden. Voor de grotere kinderen zijn er allerlei leuke dingen te beleven. Zo is er een bootjesglijbaan, de familie achtbaan, een klimberg, een grote ballenfabriek, een mooie natuurspeeltuin, een touwenparcours, een kinderkermis et cetera. Kinderen zullen zich hier zeker niet vervelen. En doordat elke bezoeker een terugkomkaartje krijgt, kunnen ze allemaal nog eens teruggaan met hun familie voor een volgend bezoek.

De praktische zaken van een schoolreis bij Billybird

Een schoolreis kan al vanaf 15 personen worden gereserveerd bij Billybird. En met groepen vanaf 30 personen kan je ook rekenen op €1 extra korting op de toegang. De schoolbus parkeert gratis op het parkeerterrein van Billybird. Geen gesleep met eten en drinken? Kies dan voor één van de arrangementen, waarbij de kinderen onbeperkt ranja krijgen, een raket-ijsje en eventueel een frietje mét en optioneel nog een frikandel of kroket. Zo hebben niet alleen de leerlingen een onbezorgde schoolreis, maar ook de begeleiders.

https://billybird.nl/hemelrijk/