Online Wijnhuis
Hobby en vrije tijd

Alles voor een comfortabel verblijf op een yacht in Amsterdam

Bent u erin geïnteresseerd om met een yacht in Amsterdam, de Hollandse IJssel, de Vecht of de Loosdrechtse Plassen te bevaren? Dan biedt het in IJsselstein gevestigde Delos Yachtcharter u meer dan voldoende keuzemogelijkheden. Wist u dat u voor een yacht in Amsterdam zelfs geen vaarbewijs nodig heeft? Dat terwijl u enkele van de mooiste waterroutes van Nederland zult gaan ontdekken. Verblijft u gedurende vakanties normaal gesproken in luxe accommodaties en twijfelt u of het verblijf op een yacht in Amsterdam wel iets voor u is? Dan kunt u gerust ademhalen. De motorvaartuigen zijn stuk voor stuk comfortabel en luxe ingericht.

Varen met de luxe die u thuis ook heeft

Wendt u zich tot Delos Yachtcharter om met een yacht in Amsterdam of andere regio’s te bezoeken? Dan kunt u ervan uitgaan dat u wat faciliteiten betreft geen concessies hoeft te doen. De boten beschikken over een complete inventaris, waardoor het voelt alsof u aan boord van een drijvend hotel stapt. Zo ervaart u alle luxe en gemak waar u thuis ook de beschikking over heeft. Zo zet u bijvoorbeeld dankzij de volledige keukeninventaris elke maaltijd op tafel die u maar wenst. Ook een televisie met digitenne is aanwezig, net als extra’s zoals een kluisje, föhn en radio. Het enige wat u zelf dient mee te nemen, is het bedlinnen.

Meer dan voldoende privacy

Comfort en luxe zijn erg prettig, maar niet het enige wat telt als u met een yacht in Amsterdam of een andere omgeving wilt varen. Bij Delos Yachtcharter heeft men ook aan uw privacy gedacht. Ongeacht met hoeveel personen u het water op gaat, de boten zijn dusdanig ingericht dat u ook op het gebied van privacy geen concessies hoeft te doen. Een prettig gegeven, zeker als u gedurende een langere tijd in gezelschap op een yacht in Amsterdam verblijft. Zo beschikt u over een privéslaapkamer en is er voldoende sanitair aanwezig. Op een deel van de motorjachten bevindt zich zelfs apart sanitair binnen de slaapkamer.

https://delosyachtcharter.nl