Online Wijnhuis
Image default
Aanbiedingen

Een wasdroger kopen? Let hierop

Kun je een wasdroger goed gebruiken maar weet je niet precies welk model van welk merk je het beste kunt kiezen? Er zijn een paar dingen die je in gedachten kunt houden om precies de juiste keuze te maken. Op die manier koop je een wasdroger die voldoet aan al je wensen en eisen en kom je niet voor een teleurstelling te staan wanneer je jouw wasdroger in gebruik neemt. Lees hier waar je op moet letten bij het kopen van een wasdroger

Energieverbruik

Drogers staan erom bekend dat zee nogal wat stroom verbruiken wanneer ze jouw was aan het drogen zijn. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Er zijn ook meer dan genoeg zuinige modellen op de markt die geen aanslag plegen op jouw energierekening. Ga bijvoorbeeld voor een energieklasse A++ of A+++ en zorg ervoor dat jouw droger geen grootverbruiker wordt.

Geluidsniveau

Staat je droger in een bijkeuken of washok in de buurt van de woonkamer of slaapkamer? Dan is het niet prettig wanneer er veel herrie vanaf komt wanneer de machine aan staat. Een stille droger die z’n werk doet zoals het hoort is dan wel zo fijn. Je hebt modellen die tussen de 66 en 70 decibel geluid produceren, maar je hebt ook machines die slechts 63 tot 65 decibel voortbrengen. Kortom, hier kun je wel degelijk rekening mee houden in je uiteindelijke keuze.  

Droogcapaciteit 

Heb je doorgaans veel was? Dan is een droger met veel droogcapaciteit een goede keuze. Er zijn modellen die tot wel 9 kg was in één keer kunnen drogen. Heb je deze capaciteit niet nodig omdat je bijvoorbeeld alleen woont? Dan is een wasdroger t/m 7 kg ook ruimvoldoende. 

Welke wasdroger kies jij? 

Hopelijk heb je met bovenstaande punten wat meer inzicht gekregen in de factoren waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een wasdroger. Bedenk vooral welke machine goed aansluit op jouw gebruik en behoeften – en laat je niet leiden door geavanceerde specificaties of state-of-the-art design. 

https://www.gereedschap-expert.nl/