Online Wijnhuis
Image default
Dieren

Een vertrouwd hondenpension voor uw hond tijdens uw vakantie

Bent u op zoek naar een kleinschalig en persoonlijk hondenpension in Noord-Holland omdat u uw hond veilig onder wilt brengen, bijvoorbeeld omdat u op vakantie gaat, bezig bent met een verhuizing of een andere reden? Dan kiest u het best om uw hond naar hondenpension Veldhoef in putten te brengen. Dit hondenpension zorgt ervoor dat uw met een gerust hart uw hond achterlaat terwijl u bijvoorbeeld geniet van uw vakantie. Bij dit pension vangen ze graag uw trouwe viervoeter op en bieden ze de beste zorg en aandacht. Het verblijf is gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving, waar de honden veel ruimte hebben om te spelen en te rennen. Ook is er genoeg ruimte voor uw hond om sociale contacten te leggen met andere honden. Weet u niet zeker of uw hond het prettig vindt in een pension? Al uw zorgen worden weggenomen tijdens de eerste rondleiding en door middel van een proefdag voor uw hond. Lees snel verder om meer te weten te komen.

Met een gerust hart op vakantie terwijl uw hond speelt en rent in de natuur

Gaat u op vakantie en denkt u erover om uw hond naar dit hondenpension te brengen? Allereerst wordt u gevraagd om uw hond mee te nemen naar een rondleiding. Tijdens deze rondleiding leert u het pension kennen en heeft uw hond al een kans om een lekker rond te snuffelen. Indien er een klik is, wordt er vervolgens een proefdag gepland. Tijdens deze dag wordt gekeken of uw hond zich prettig voelt en hoe de omgang is met andere honden. Indien dit goed gaat en u bent tevreden kunt u de hond tijdens uw vakantie met een gerust hart achterlaten bij het hondenpension.

Neem vrijblijvend contact op met de medewerkers

Heeft u interesse om uw hond bij dit hondenpension te brengen, maar wilt u graag meer informatie over dit hondenpension voor een vakantie voor uw in Putten? Neem dan contact op met de medewerkers. Zij vertellen u graag meer.

https://veldhoef.nl/