Online Wijnhuis
Image default
Mode en Kleding

Heeft de crossbody tas voordelen?

Heeft de crossbody tas voordelen?

 

De tas die je steeds vaker terug ziet komen is de crossbody tas. Maar hoe komt het dan eigenlijk dat de crossbody tas zoveel wint in populariteit? De tas is namelijk een tas die al heel lang te verkrijgen is. De eerste crossbody tas werd gebruikt door de klassieke postbode, alleen had het toen nog helemaal geen naam. In deze blog kan je meer te weten te komen over de crossbodytas en de voordelen die deze tas met zich meedraagt.

Waarom je voor een crossbody tas zou kunnen kiezen

Het dragen van een crossbody tas is lekker. Met een crossbody tas heb je meteen je handen vrij. Het is een tas die je ook als een van je reistassen zou kunnen gebruiken. De crossbody tas draag je stevig op je heup, of als je dat prettiger vindt nog iets hoger of lager. Over het algemeen kan je dit helemaal zelf verstellen tot de lengte die je graag zou willen hebben. 

 

Welke voordelen heeft een crossbody tas ten opzichte van een rugzak?

Als je het modebeeld van de tassen volgt zie je verschuivingen in de modellen en de prints die je tegenkomt op de tassen. Zo is de ene periode de print van een zebra helemaal hip, en een andere keer weer iets anders.

Zo zie je ook dat het model tas dat hip kan zijn enorm kan wisselen en verschuiven. Maar waarom zou ineens een crossbody tas hip zijn in plaats van de rugzak? Een rugzak kan je maar op een manier dragen. Dat is voor een crossbody tas wel anders. 

Die kan je als handtas gebruiken, als schoudertas, maar je kan hem ook zo naar achteren zwiepen dat hij op je rug komt te hangen. Je kan dan ook echt wel zeggen dat een crossbody tas veelzijdiger is in gebruik dan een rugzak. Een rugzak kan je namelijk op je rug dragen of over je schouder, maar qua comfort wijkt dat best af tegen het comfort van de crossbody tas

Op de fiets heb je helemaal meerdere mogelijkheden waarop je de crossbody tas zou kunnen dragen. Het is goed om voor jezelf uit te zoeken welke manier voor jou het meest prettig en comfortabel is om de crossbody tas dames

te dragen. Door zijn veelzijdigheid is er zeker weten een manier te vinden waarop jij deze tas prettig vindt om te dragen.