Online Wijnhuis
Toerisme

Kom vergaderen bij deze bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Zit u met uw team vast en heeft u behoefte aan een verandering van omgeving voor uw vergaderingen? Staat er een grote opdracht op project voor de deur en wilt u het vergaderen een keer anders aanpakken dan normaal op kantoor? Heeft u er al eens over nagedacht om te vergaderen in een unieke, inspirerende en natuurlijke omgeving? Dit kan de productiviteit en vruchtbaarheid van uw vergaderingen flink doen stijgen! Maak kennis met de luxe vergaderlocaties van De Buitenhorst in het Noord-Brabantse Schaijk. De vergader mogelijkheden zijn eindeloos. Komt u met klanten, uw team of uw personeel langs? Voor elke soort groep kunt u terecht en leuke en passende activiteiten ondernemen.

Bijzondere vergaderlocaties in Brabant omringd met natuur

De Buitenhorst beschikt over meerdere unieke ruimtes die los of samen gebruikt kunnen worden. Wanneer u een pauze nodig heeft van uw vergadering, kunt u de keuze maken uit verschillende activiteiten om even te ontspannen of om u even samen in te spannen. Wilt u samen met uw team als pauze van het overleg paarden mennen of aan teambuilding doen met roofvogels? U kunt er ook voor kiezen om een rondleiding te krijgen op onze boerderij en mee te helpen met het melken van de koeien. Wilt u of uw relaties blijven slapen? Een overnachting in een van de luxe slaapvertrekken is een bijzondere toevoeging aan uw tijd in de prachtige Brabantse natuur.

In Brabant vindt u nergens zulke bijzondere vergaderlocaties

Bent u ervan overtuigd dat u hier snel moet gaan vergaderen met uw team? Neem dan snel contact op met De Buitenhorst. U kunt alle mogelijkheden en opties bespreken met ze om tot de best denkbare vergader ervaring te komen. Zo zult u tot nieuwe inzichten komen met uw team in een prachtige omgeving, afgewisseld met gezellige teambuilding activiteiten midden in de natuur.