Online Wijnhuis
Image default
Toerisme

Een rondvaart door de grachten van Amsterdam

Bent u op zoek naar een leuke activiteit om met familie, vrienden of collega’s te ondernemen? Denk er dan eens over na om een rondvaart door de grachten van Amsterdam te boeken. Jong en oud beleven hier zeker plezier aan en u leert de stad op een andere manier kennen. Bovendien zijn de mogelijkheden voor zo’n boottocht eindeloos, zeker wanneer u kiest voor een rondvaart bij Rederij ’t Smidtje. Dit bedrijf verzorgt namelijk diverse tochten waarbij u de keuze heeft uit meer dan 50 opstappunten. Hierdoor is er altijd wel een opstappunt bij u in de buurt of een die u gemakkelijk bereikt met de auto of het openbaar vervoer.

Kies uit verschillende elektrische boten voor een duurzame rondvaart

U heeft bij Rederij ’t Smidtje niet alleen de keuze uit diverse tochten en opstappunten. Er zijn ook maar liefst dertien verschillende boten. Deze boten zijn allemaal elektrisch, dus u boekt sowieso een duurzame rondvaart door Amsterdam. Daarnaast zijn ze hierdoor stil, waardoor u nog meer van de boottocht zult genieten en uw familieleden, vrienden of collega’s gedurende de vaart nog steeds goed kunt verstaan. Dat is wel zo prettig.

Boek een arrangement en combineer de boottocht met heerlijk eten

Rederij ’t Smidtje biedt verschillende arrangementen voor een rondvaart door Amsterdam. Zo kunt u de boottocht bijvoorbeeld combineren met een gezellige borrel waarbij lekkere hapjes worden geserveerd. Daarnaast zijn er allerlei dinerarrangementen, zodat u aan boord van een heerlijke maaltijd geniet terwijl u Amsterdam vanaf het water bewondert. Het is zelfs mogelijk om een vergaderarrangement te boeken. Dan kunt u op een inspirerende manier met collega’s vergaderen op het water, waardoor er vaak meer inzichten ontstaan dan in een saai kantoor.

Vraag een offerte aan voor een rondvaart op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Rederij ’t Smidtje biedt voor een rondvaart in Amsterdam? Neem dan contact met hen op voor een vrijblijvende offerte of om meer informatie te verkrijgen. De vriendelijke medewerkers helpen u graag en organiseren een boottocht die aan al uw wensen voldoet.

https://smidtje.nl/