Online Wijnhuis
Image default
Aanbiedingen

Links indexeren

php web design

De kwantiteit van de massa van externe links is nog steeds een belangrijke rangschikkingsfactor, hoewel zoekmachines de impact ervan proberen te minimaliseren. Om ervoor te zorgen dat een link gewicht heeft en in aanmerking wordt genomen bij het rangschikken, moet deze worden geïndexeerd, maar dit gebeurt niet altijd in de nabije toekomst na plaatsing. Dit proces kan lang duren zonder externe invloed. Bovendien zal het resultaat van linkindexering pas merkbaar zijn na de volgende linkupdate.

Wat bepaalt de snelheid van linkindexering

Hoe vaker een robot een pagina bezoekt, hoe sneller de daarop geplaatste links in de index terechtkomen. Er zijn veel factoren die de snelheid van pagina-indexering beïnvloeden:

  • sitegrootte;
  • frequentie van inhoudsupdates;
  • pagina nestniveau;
  • technische staat (serverwerking, correctheid van robots.txt, sitemap.xml, canonieke instellingen);
  • en anderen.

Hoe u het indexeren van links kunt versnellen

Links die worden gepost op sites die worden omzeild door snelle robots, worden veel sneller geïndexeerd. Deze sites zijn verschillende sociale netwerken en nieuwsportalen. Links worden het snelst geïndexeerd vanaf Twitter. Als u een account heeft met een groot aantal abonnees, kunt u zelf verwijzingen naar de pagina’s achterlaten.

Anders zijn er veel services van derden. In onze praktijk gebruiken we IndexGator, hiervoor hebben we nodig:

1) Log in op uw account en maak een nieuw project aan.

2) Vul de velden “Naam”, “Beschrijving” in en voeg toe aan het speciale adresveld op alle pagina’s met links die geïndexeerd moeten worden, selecteer een tarief en sla het project op.

3) Klik op de projectenpagina op “Start” in de kolom “Uitvoeren”.

Het uitvoeren van deze acties geeft geen 100% garantie voor snelle linkindexering, maar het verhoogt de kans aanzienlijk.

Hoe u de indexering van een link kunt controleren

Er zijn verschillende manieren om de indexering van een donorlink te controleren. De eenvoudigste en meest betrouwbare is om in een zoekmachine naar de opgeslagen kopie van de donorpagina te kijken. Als de link aanwezig is in de opgeslagen kopie, wordt deze geïndexeerd.

Om dit te doen, moet je de pagina in de zoekmachine vinden, op de kleine pijl naast de URL in het fragment klikken en de link “Opgeslagen kopie” volgen.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

web developer

https://webdevelopmentapp.com/nl/about-us.html