Online Wijnhuis
Image default
Vakantie

Verbazingwekkende dingen om te doen in Palermo

Als je op zoek bent naar plezier in je leven moet je naar nieuwe bestemmingen over de hele wereld reizen. Palermo kan één van de beste plekken zijn om te bezoeken en unieke dingen te ontdekken. Je kan een auto huren in Italië en genieten van de wonderlijke geschiedenis van het land door steden als Palermo te bezoeken, lees hier meer: www.autoitaly.nl.

Als je een reis plant, zijn er een aantal dingen die je moet overwegen.

  • Iedereen moet ervan genieten.
  • Je verkent iets nieuws.
  • Bezoek interessante plaatsen.

Door dit alles voor ogen te houden, hebben we hier een aantal dingen die je in Palermo kan doen. 

De leukste dingen om te doen zodat je kan genieten van je verblijf in Palermo:

Deze plaatsen zijn diep verbonden met de historische waarden en culturen in Palermo, dus je moet ze zeker bezoeken op je volgende reis naar Palermo.

Capella Palatina exposeert Byzantijnse kunst en architectuur:

Deze kapel bevindt zich in het centrum van Palermo en toont historische iconografie op de muren en het plafond. Dit zijn de mozaïeken die rijk zijn aan kleuren en details. Om de prachtige Byzantijnse kunst en architectuur te ontdekken, moet je deze plek bezoeken.

Het Archeologisch Museum van Palermo voor de mensen die van geschiedenis houden:

Dit is niet alleen een plek voor de mensen die van geschiedenis houden, maar ook voor degenen die nieuwe dingen willen ontdekken tijdens hun tocht door Palermo. Dit is een fantastisch museum met oude kunstvoorwerpen uit de Griekse kunst en Sicilië. Verder zijn er verschillende onderwater-, romeinse en Fenicische artefacten te zien in dit museum.

Het mooiste is dat alles is opgedeeld in afdelingen waardoor dit museum zeer eenvoudig te bezoeken en te verkennen is.

La Martorana kan een meervoudig bezoek zijn:

Dit is een andere historische kathedraal die in Palermo aanwezig is. Het mooiste aan dit bezoek is dat je niet alleen de prachtige historische architectuur ziet, maar ook het beroemde Quattro Canti-plein en de Pretoria-fontein. Omdat het een historische kerk is, zal de prachtige en unieke architectuur en het spectaculaire interieur je sprakeloos maken.

San Giovanni Degli Eremiti heeft een compacte en spectaculaire architectuur:

Dit is een kleine kerk die de historische waarden van de 6e eeuwse architectuur vertegenwoordigt. Het is gebouwd in een stijl die is gecombineerd met de Normandische en Arabische stijlen met Romeinse toevoegingen. Er zijn prachtige torens, koepels en planten in deze kerk. Omdat het uniek is, is het een geweldige toeristische bestemming in Palermo.

Monte Pellegrino is de beste vlucht naar de natuur.

Als je wilt ontspannen in de natuur van de stad, is dit de beste plek in de buurt van Palermo. Het ligt op 9 mijl afstand van het centrum van de stad en het is één van de beste bestemmingen in Palermo om de middag door te brengen. Deze berg geeft je ook de mogelijkheid om een avontuurlijke wandeling te maken, wat een grote toeristische attractie is, maar je moet wel fysiek fit zijn om dit te doen..

Fontana Pretoria biedt geweldige historische taferelen:

Deze monumentale fontein werd in 1554 door een Florentijnse architect gebouwd en in 1574 naar Palermo overgebracht. Op de fontein staan marmeren beelden van 12 Olympiërs die verband houden met de Griekse Mythologie. Elk van de beelden is gemaakt met volledige details en enkele andere beelden stellen de rivieren en dieren van Palermo voor.

Wanneer je een plaats bezoekt, kan je het best vooraf plannen. Op die manier kan je het meeste op de beste manier verkennen. Met behulp van onze reis- en toerismegids kan je je reis plannen op basis van je voorkeur en budget.

https://www.autoitaly.nl/