Online Wijnhuis
Image default
Auto’s en Motoren

Neem even je tijd

Fijne rijles in Bloemendaal werkt snel en effectief. Voor iedereen is de eerste keer rijden in een auto mega spannend, je weet immers niet wat je te wachten staat. Wij zorgen dat je je meteen op je gemak voelt in de auto zodat de spanning meteen weg is. Zonder spanning presteer je vaak ook beter. In het begin mag je natuurlijk lekker de tijd nemen om te leren, dus van presteren is dan nog helemaal geen sprake. Dat is pas na je rijles in Bloemendaal, namelijk tijdens je rijexamen. Op dat moment is het wel van belang dat je presteert, maar eerder niet.

Belangrijke zaken eerst

Van te voren nemen we eerst alle knopjes met je door, zodat je daar de basis van weet. Het is bijvoorbeeld noodzakelijk om te weten hoe je je richting aangeeft. Dit is een van de weinige dingen die de instructeur niet voor je kan doen, dus dit zul je echt zelf moeten doen. Als je het niet doet kan het voor gevaarlijke situaties op de weg zorgen omdat mensen niet weten welke kant je op gaat. Tijdens je rijles in Bloemendaal worden al deze gevaren goed met je besproken, zodat je je beseft dat je echt voorzichtig moet doen. Er gebeuren helaas veel ongelukken.

Vertrouwen opbouwen

Tijdens je rijles in Bloemendaal zit er een ervaren instructeur naast je die je alles rustig uitlegt en stap voor stap zelf laat doen. Zo hoef je tijdens je eerste rijles vaak alleen maar te sturen. Soms mag je ook al gasgeven en remmen na een paar minuten. Als er tijd is wordt je uitgelegd hoe schakelen werkt, maar anders komt dit tijdens je tweede les. Dit is voor iedereen verschillend aangezien de een het heel snel oppakt en de ander wat langer nodig heeft. Rijles Bloemendaal kijkt goed naar wat jij aan kan en overlegt dit ook met je indien nodig.