Online Wijnhuis
Image default
Dieren

Kauwen en knagen is goed voor het gebit

Natuurlijke hondensnacks zijn zo gezond voor je hond doordat ze geen toegevoegde producten bevatten. Alles waar de snacks van zijn gemaakt komt uit de natuur, je weet dus zeker dat je beestje geen gekke dingen binnen krijgt. Zo verkopen wij verschillende kauwsnacks, de meest bekende vorm is het bot. Alle honden houden van botten en ze houden deze het liefst compleet voor zichzelf. In tekenfilms zie je altijd dat honden hun botten begraven, in het echt knagen ze deze lekker rustig op. Onze botten zijn meestal gemaakt van huiden van dieren, bijvoorbeeld van een geit, schaap, koe of varken.

Dier voor een dier

Onze natuurlijke hondensnacks worden niet alleen gemaakt van huiden, maar ook van lichaamsdelen van dieren. Sommige mensen vinden dit heel erg vies omdat je vaak het dier er nog in herkend. Wij willen dit vaak liever niet zien omdat het erg confronterend is. Voor je hond is het echter een heerlijke verrassing en het stelt je misschien gerust dat je weet dat het echt heel goed is voor je trouwe viervoeter. De meest bekende knaagstick zijn de varkensneuzen en kippenpoten. Wij bieden ook oren en staarten aan. Er is dus genoeg keuze en je kan zelf bepalen wat je nog aandurft om te geven.

Eigen keuze

Dit soort natuurlijke hondensnacks geven is ook gewoon een kwestie van wennen. Het is niet altijd leuk om je te beseffen dat je hond andere dieren eet, maar de meeste mensen doen dit ook. Het hoort nou eenmaal bij het leven. Je hond heeft gewoon vlees nodig en kan er niet zoals wij voor kiezen om als vegetariër door het leven te gaan. Dat zou erg ongezond zijn voor je hond en je wil waarschijnlijk graag dat hij gezond is. Neem dus je verantwoordelijkheid en zorg goed voor hem. Natuurlijke hondensnacks geven kan hier aan bijdragen. Als je het niet wil kan je hond ook zonder.