Online Wijnhuis
Muziek

Zet een swingend muziekstuk neer tijdens een djembé workshop

Ontdek jouw ritme en dat van de anderen om je heen tijdens een energieke djembé workshop van Dununba. Dit bedrijf verzorgt de leukste percussieworkshops voor jong en oud. Scholen, bedrijven en particulieren kunnen bij hen terecht voor een workshop op maat. Hierbij heb je de keuze uit workshops met Braziliaanse of Afrikaanse percussie-instrumenten en workshops waarbij je muziek maakt met je eigen lichaam. Welke workshop je ook kiest, ze staan garant voor veel plezier en swingende muziek. Je maakt muziek met z’n allen en zet vanuit het niets een leuk muziekstuk neer. Wie wil dat nou niet?

Pas de workshop volledig op jouw wensen aan

Wanneer je bij deze organisatie een djembé workshop boekt, heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden om de workshop volledig op jouw wensen aan te passen. Zo kun je de workshop op iedere gewenste locatie volgen en bepaal je zelf de tijdsduur en het thema. Kies je voor een van de locaties waar Dununba mee samenwerkt, dan heb je de mogelijkheid om de muzikale belevenis te combineren met heerlijk eten. Bijvoorbeeld met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Ook een borrel met lekkere hapjes behoort tot de cateringmogelijkheden. Op die manier kun je een onvergetelijke muziekworkshop afsluiten met goed verzorgde catering. Doordat de locaties door het hele land verspreid zitten, is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Boek een onvergetelijke muzikale workshop

Organiseer een origineel teamuitje, een leuke schoolactiviteit of een unieke familiedag door een djembé workshop te boeken bij dit bedrijf. De workshops zijn maatwerk, waardoor je ze volledig op jou en je collega’s, vrienden, familie of schoolkinderen af kunt stemmen. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, de tijdsduur en de locatie. Als je wilt weten wat de workshop kost, kun je dus het beste even informeren bij Dununba en een offerte aanvragen. Dan weet je precies waar je aan toe bent voordat je de workshop boekt.

https://dununba.nl/