Online Wijnhuis
Eten en drinken

Op zoek naar een overheerlijke Sinterklaas special?</

Bent u op zoek naar een originele en gezellige plek waar u samen met uw familie kunt genieten van een heerlijke lunch of ontbijt? Kom dan naar het Broodhuis Lokaliteit in Hoenderloo voor een geruime keuze in zoetigheid en hartigheid, allemaal bereid met natuurlijke ingrediënten uit de streek, waarvan zoveel mogelijk biologisch en puur. Of u nu zin heeft in belegde broodjes, smoothies, ijs, brownies of in taart.

Bij Broodhuis Lokaliteit bent u precies op de juiste plek. Op onze prachtige locatie vlakbij de ingang van Park Hoge Veluwe, zijn wij voorzien van een hippe winkel met een sfeervolle inrichting en een zonnig terras.

Maar ook in december zorgen wij dat u kunt genieten van toepasselijke lekkernijen, zoals onze overheerlijke pepernoten, speculaas of ons ambachtelijke brood. Bezoek ons rondom de feestdagen, neem plaats bij onze haard en probeer onze Sinterklaas special uit.

Met onze Sinterklaas special genieten van natuurlijk eten

Ons Broodhuis Lokaliteit is gevestigd in een oude bakkerij in Hoenderloo. Ervaar onze unieke combinatie van een bakkerij, lunchroom en een ijssalon. Ons menu is uitgebreid en gevarieerd zodat iedereen het hele jaar door bij ons kan genieten van een heerlijk ontbijt, brunch, lunch of buffet, compleet met diverse warme en koude dranken.

Wij hebben een groot assortiment van (belegde) broodjes, ambachtelijke zelfgebakken broden, zelfgemaakte taarten en gebakjes, smoothies, natuurlijk schepijs en nog veel meer.

Wij werken met veel aandacht voor en gebruik van streekproducten, zoals Veluws Schavuyt uit Apeldoorn en tarwe en gerst van Molen de Hoop uit Klarenbeek. Hiermee stimuleren wij de lokale middenstand en gaan wij voor een unieke smaakbeleving.

Daarnaast serveren wij natuurlijke gerechten en dranken gemaakt van eerlijke ingrediënten. Met uitsluitend natuurlijke kleur- en smaakstoffen en zonder schadelijke E-nummers, en dat proeft u echt! Daarnaast zijn veel van onze producten biologisch.

Dus wilt u voor het Sinterklaasfeest de lekkerste pepernoten in huis hebben of genieten van een heerlijke lunch of buffet?Dan nodigen wij u graag uit in onze bakkerij. Wij serveren een unieke Sinterklaas special.

Komt u ons ook bezoeken voor een Sinterklaas special?

Wilt u uw gezin verrassen met een heerlijk snoepgoed voor Sinterklaas? Of wilt u samen komen eten en genieten van ons aangepaste menu, zoals onze unieke Sinterklaas special? Dan bent u van harte welkom bij Broodhuis Lokaliteit. Wilt u een bestelling doen?

Neem contact met ons op of bel ons om uw wensen door te geven. Loop gerust bij ons binnen en beleef de sfeer, geur en smaak. Kijk voor onze openingstijden en onze actuele menukaart op onze website.

https://www.lokaliteit.nl/