Online Wijnhuis
Bedrijven

Chinees Restaurant Doetinchem

Op zoek naar een Chinees restaurant in Doetinchem?

Bent u op zoek naar een Chinees restaurant waar u heerlijk een avondje kunt vertoeven onder het genot van de heerlijkste gerechten uit de Aziatische keuken? Zoek dan niet verder want u bent bij dit Chinese restaurant in Doetinchem op het juiste adres! Sin Chen is een Chinees restaurant dat veel mogelijkheden biedt. Zo kunt u in ons sfeervolle restaurant in Doetinchem heerlijk genieten van het buffet , maar ook het afhalen van de heerlijke gerechten of het verzorgen van catering is allemaal mogelijk. Waar wacht u nog op?

Chinees restaurant Sin Chen

Dit restaurant is al meer dan 25 jaar een heus begrip in de Achterhoek en omstreken en dat is natuurlijk niet zomaar het geval! Bij ons kunt u namelijk terecht voor een onbeperkt buffet van heerlijke Aziatische gerechten! Dit buffet is inclusief drankjes en toetjes. Wanneer u bij ons gaat eten weet u zeker dat u een gezellig avond gaat beleven onder het genot van heerlijke gerechten en drankjes. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld geen zin heeft om te koken of een goede cateraar zoekt in de buurt van Doetinchem bent u bij dit Chinese restaurant ut Doetinchem op het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor het afhalen van de Aziatische gerechten en catering! Geeft u binnenkort een feestje of zoekt u een goede cateraar voor een andere gelegenheid? Wij verzorgen de catering maar al te graag!

Wilt u onze gerechten proeven?

Klinken de heerlijke gerechten en de mogelijkheden op het gebied van afhalen en catering u als muziek in de oren? Reserveer dan direct een tafel of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor het afhalen van Aziatisch eten of catering. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0314-651413. Heeft u vragen over ons buffet of over bijvoorbeeld catering of afhalen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op! We vertellen u graag meer. Misschien zien we u binnenkort wel in ons Chinese restaurant in Doetinchem of spreken wij over catering of het afhalen van een Chinese maaltijd.

http://www.sinchen.nl/