Online Wijnhuis
Entertainment

Hoe laat jij je verrassen tijdens het Amsterdam Light Festival?

Ben jij al bekend met het Amsterdam Light Festival? Dit festival zet dit jaar voor de zevende keer de Amsterdamse binnenstad en haar prachtige grachten in de schijnwerpers. Met 37 kunstenaars uit 14 verschillende landen wordt ook deze editie weer een voor in de boeken. Wil jij het Amsterdam Light Festival bezoeken en je laten verrassen door de mooiste lichtcreaties? Kies dan voor een van de verschillende rondvaarten van Lovers Canal Cruises.

Diverse opstaplocaties tijdens het Amsterdam Light Festival

Door een rondvaart te maken tijdens het Amsterdam Light Festival ervaar jij op een bijzondere manier het festival. Lovers Canal Cruises biedt diverse rondvaarten aan. Kom je met het openbaar vervoer? Kies dan voor het Amsterdam Centraal Station als opstaplocatie. Hier wacht je onder het genot van een DJ op de rondvaartboot. Stap je liever op een boot op een rustigere plek? Kies dan voor de opstaplocaties bij het Anne Frank Huis of het Leidseplein.

Maak van een rondvaart langs het Amsterdam Light Festival een compleet dagje uit

Naast dat je kunt kiezen uit diverse opstaplocaties en boten, kun jij een rondvaart combineren met een andere activiteit. Combineer een rondvaart langs het Amsterdam Light Festival met een rondje schaatsen op het Museumplein. Bovendien kun je ook kiezen voor een rondvaart op een luxe salonboot met glühwijn, onbeperkt drankjes en snacks of juist voor een rondvaart op een kleine Small Boat. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Boek online jouw tickets voor het Amsterdam Light Festival

Kun jij niet wachten totdat je kunt rondvaren met een comfortabele en verwarmde boot door Amsterdam? Bestel eenvoudig online jouw tickets voor het Amsterdam Light Festival. Selecteer een datum en tijd om je rondvaart te maken. Lovers Canal Cruises zorgt voor een onvergetelijke ervaring door de Amsterdamse grachten. Tijdens de rondvaart krijg je bovendien leuke en interessante informatie over de kunstwerken en kunstenaars.