Online Wijnhuis
Vervoer en transport

Professioneel vervoer van uw bevroren voorraad

Zijn eerste vrieshuis bouwde Hein van Elderen in 1973 in Nieuw-Vennep. Nu, 45 jaar later, geldt Frigo Group als marktleider op het gebied van diepvriesopslag en -vervoer. Het was destijds een gedurfde stap om van akkerbouwer in deze branche te stappen. Het succes is zeker niet uitgebleven.

Vrieshuis nabij Duitse grens

In 1993 werd een tweede vrieshuis geopend in ’s-Heerenberg. In totaal is er inmiddels ruimte voor 65.000 pallets met bevroren artikelen. In 2007 vond een volgende uitbreiding plaats. Frigo Group Logistics werd opgezet en staat inmiddels bekend als betrouwbare, onafhankelijke vervoerder. Dat biedt klanten de gelegenheid om zowel voor de opslag als het transport van hun goederen bij Frigo Group aan te kloppen. Innovatie staat altijd voorop. Transparantie is iets waar alle medewerkers dag in dag uit voor gaan. Frigo heeft als familiebedrijf korte communicatielijnen, zowel intern als extern.

Koel- en vriestransport

Onder geconditioneerd transport wordt in zijn algemeenheid het verplaatsen van bederfelijk waar in gekoelde -te controleren- voertuigen verstaan. Veel middelgrote en kleine Nederlandse bedrijven maken al jaren gebruik van de diensten die Frigo Group biedt. Tevens zijn er multinationals in binnen- en buitenland die Frigo weten te vinden.
De opslag en het vervoer kunnen gecombineerd worden en dit maakt dat er met efficiency en snel gewerkt wordt. Veel pallets kunnen gebundeld worden verwerkt. Het aangename gevolg daarvan is weer dat de kosten beperkt blijven.
Voor buitenlandse firma’s biedt Frigo de mogelijkheid voorraden op te slaan in een douane-entrepot. Pas tijdens het uitleveren van de goederen moeten invoerrechten worden betaald. De verschillende vestingen van Frigo Group beschikken over een WMS (Warehouse Management System) inclusief barcode identificatie. Hierop kunnen alle relaties inloggen en dus persoonlijke voorraden controleren. Dat kan 24/7 en realtime.
Nieuwe klanten kunnen op werkdagen contact opnemen met Frigo. In Nieuw-Vennep en Geldermalsen is Margreet van Elderen de contactpersoon (+31 252 419 017 / +31 850 440 680). Voor de locatie ’s-Heerenberg neemt u contact op met Henk van Veen (+31 314 66 51 25).

https://www.frigogroup.com/nl