Online Wijnhuis
Hobby en vrije tijd

Een escape room in Breda vanaf €17,50 p.p.

Wist je dat je een escape room in Breda kunt boeken vanaf €17,50 p.p.? Deze prijs is van toepassing op een groep van vijf tot acht personen. Bij een groep van vier personen geldt een tarief van €20,- p.p., bij een groep van drie personen geldt een tarief van €25,- p.p. en bij een groep van twee personen geldt een tarief van €30,- p.p. met wie beleef jij binnenkort deze escape room? Of lijkt bowling in Breda je wel wat? In alle gevallen ben je bij Lot66 aan het juiste adres. Jong en oud beleven hier een geweldige tijd!

Beleef een uitdagende escape room in Breda

Beleef een van de beste escape rooms van Nederland! Binnen 66 minuten moet je zien te ontsnappen door verschillende de puzzels op te lossen. Gaat het jullie lukken? The Heist is een uitdagende escape room in Breda. Je gaat tijdens het spel in op zoek gaat naar de eigendomsakte om Lot66 te redden van de ondergang. Vind dit document voordat de maffia het in de gaten krijgt! Kinderen kunnen zonder volwassenen vanaf 14 jaar deelnemen. Jongere kinderen kunnen altijd onder begeleiding van minimaal twee volwassenen het spel spelen. Of de bowling in Breda een leuk alternatief.

Bowling in Breda vanaf vier personen

Bowlen is een geliefde en aloude activiteit die je reserveert bij Lot66. Perfect te combineren met onze andere activiteiten, een diner of wat lekkere hapjes erbij! Je reserveert een baan per 55 minuten en de banen zijn geschikt voor groepen vanaf vier personen. Voor slechts €4,50 p.p. ben jij de ster op de baan! Wellicht combineer je deze activiteit met bovenstaande escape room in Breda. Oftewel, een hele middag of avond vermaak. Kom jij binnenkort langs met vrienden, familie of tijdens een romantische date? Van dinsdag tot en met zondag is deze locatie geopend tot 23:00 uur. Lot66 is iedere dag telefonisch bereikbaar.