Online Wijnhuis
Image default
Management

Unique business ideas for students

Startup- en bedrijfsideeën voor studenten

Het starten van een bedrijf op de universiteit kan een geweldige manier om de kost te verdienen en betalen voor uw weg door school, als je het goed doet. Of, als je geïnspireerd bent door andere grote ondernemers die hun mede-oprichters ontmoetten en lanceerden de volgende grootste fortune 500 bedrijf, dan is het starten van een bedrijf in de universiteit kan uw roeping zijn.

 

Het mooie van bedrijfsideeën voor studenten is dat de campus ook de perfecte plaats kan zijn om een product of dienst te valideren.

 

We gaan 17 bedrijfsideeën bespreken. Er is ook een scala aan kleinschalige en grootschalige bedrijfsideeën.

 

 

 

E-banner voor bijzaken

 

 

 

 

1. Stemverbetering app

De voice-enhancement app zou een leuke en coole app zijn die mensen kunnen downloaden en gebruiken om hun stem te verbeteren voor voice messaging. Het zou gebruik maken van hun reeds geïnstalleerde messaging app, zoals iMessage, en mensen in staat stellen om hun stemmen te verbeteren in coole en interessante manieren, clip hun audio-bestanden, en andere leuke functies. Ze zeggen dat audio het volgende grote ding is, aangezien steeds meer mensen het gebruiken om teksten uit te typen, gewone spraakberichten te versturen en spraakapparaten zoals de Amazon Alexa te gebruiken.

 

Een medeoprichter zou een sterke achtergrond in codering en softwareontwikkeling moeten hebben, maar dit zou gemakkelijk kunnen worden ontwikkeld en gelanceerd vanuit een studentenkamer. Als je een andere route wilt nemen, kan dit ook mogelijk worden gemaakt in een app die mensen kunnen gebruiken. Dit idee zou de moeite waard zijn om te valideren als u wilt proberen om het volgende grote sociale bedrijfsidee te creëren!

 

spraak-zoek-statistieken-2018-commerce

 

2. Schoonmaakservice voor het studentenhuis

Sommige mensen op de universiteit en hogeschool missen het echt dat hun ouders of huishoudsters hun kamers schoonmaken. Nu ze op de universiteit zitten, willen ze hun slaapzalen misschien niet zelf schoonmaken. Dit is voor u de perfecte gelegenheid om hen een vergoeding te vragen voor het schoonmaken van hun kamer.

 

Het zou gemakkelijk te doen zijn aangezien u de zaak eenvoudigweg op de markt kunt brengen door van deur tot deur te gaan in studentenhuizen. De opstartkosten zouden ook zeer laag zijn aangezien de kosten zouden kunnen bestaan uit schoonmaakbenodigdheden en een bedrijfsvergunning. Na een tijdje, en als je een vaste klantenkring hebt, zou je kunnen overwegen om andere studenten in te huren om voor jou schoon te maken. Het mooie van dit idee is dat het vanuit bijna elke hogeschool of universiteit gestart kan worden, en dat het de mogelijkheid biedt om uit te breiden.

 

3. Leveringsdienst op de campus

Er zijn veel leveringsdiensten opgericht die goederen, pakketten en voedsel rond steden zullen leveren, er zijn echter geen of zeer weinig diensten die goederen over de campus zullen leveren. Een professor kan een pak nodig hebben van de school stomerij geleverd aan de collegezaal. Of een groep studenten wil dat er eten van de cafetaria in hun studentenhuis wordt afgeleverd. Dat bespaart hen tijd, zodat ze kunnen studeren. Dit zou ook een ander bedrijfsidee voor studenten zijn dat weinig kost om te beginnen. Je hebt alleen een fiets nodig, een sterke tas om dingen in te vervoeren, en eventueel een GPS als het een grote campus is. Dit bedrijfsidee kan gemakkelijk worden uitgebreid naar andere scholen als je dit idee ook buiten je eigen universiteit wilt uitwerken.

 

4. Add-on online cursussen voor college klassen

Als u een sterke interesse en specialiteit hebt in een reeks collegecursussen, zou u een online en gemakkelijk te volgen reeks videocursussen kunnen maken die anderen kunnen bekijken en waarvan ze kunnen leren. Soms moeten studenten de cursusinformatie op een andere manier horen dan de professor het presenteert, om de stof volledig te begrijpen.

 

Pas wel op dat je niet de cursussen kopieert die je net gevolgd hebt, anders kun je in juridische problemen komen met de universiteit. Je cursussen zouden een andere draai moeten geven aan de manier waarop de stof wordt onderwezen. Ze zouden een eenvoudige vergoeding voor elke cursus kunnen betalen of een pakketprijs als er meerdere cursussen zijn. Een achtergrond in videobewerking en het maken van cursussen zou erg handig zijn.

 

5. Taal transcriptie service

Als je op een hogeschool of universiteit in het buitenland zit, in een ander land waar ze verschillende talen spreken, en je kent zowel je eigen taal als de moedertaal in dat land, dan kun je een transcriptieservice beginnen.

 

Door een website op te zetten waar andere mensen of bedrijven documenten in een bepaalde taal kunnen uploaden, kun je een online portaal hebben van werk dat je in je slaapzaal kunt doen. Als ze het naar je website uploaden, kun je eraan werken, het document naar hun behoeften transcriberen en het dan via je portaal naar hen terugsturen, waarna je een vergoeding ontvangt. Dit zou een geweldige manier zijn om het op te zetten, zodat je je kostbare tijd niet hoeft te besteden aan het verwerken van post en papieren documenten.

 

Nogmaals, dit idee kan uitgroeien tot een groot bedrijf als je andere studenten inhuurt om je personeelsbestand uit te breiden.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/