Online Wijnhuis
Relatie

Bijzonder trouwen op de Veluwe

Wilt u trouwen op een bijzondere locatie? Kies voor de romantiek van de natuur en vier uw trouwfeest op Hoeve Kindergoed. Dit is een authentieke boerderij die gehuurd kan worden voor feesten en evenementen. Uw bruiloft is een gegarandeerd succes op deze bijzondere locatie.

Centrale ligging

Deze bijzondere trouwlocatie op de Veluwe is perfect voor wanneer u vrienden en familie door het hele land hebt. De Veluwe ligt centraal in het land en Hoeve Kindergoed is goed bereikbaar. Ook zijn er veel mogelijkheden qua openbaar vervoer zodat iedereen het prachtige feest met u mee kan vieren. Hebben gasten geen zin om ’s avonds nog naar huis te rijden? Dan biedt Hoeve Kindergoed ook overnachting mogelijkheden aan in de B&B.

Voor iedere bruiloft

Iedere bruid en bruidegom kunnen hun eigen bruiloft hier geheel naar wens geven. Het is mogelijk om zelf de aankleding te regelen en ook catering van buitenaf is mogelijk. Deze bijzondere trouwlocatie Veluwe maakt het mogelijk om een bruiloft in de buitenlucht te geven! Wilt u meer weten over deze bijzondere trouwlocatie Veluwe of zelf uw bruiloft hier houden? Neem dan persoonlijk contact op met Hoeve Kindergoed voor meer informatie over de mogelijkheden. Uw bruiloft wordt op Hoeve Kindergoed een onvergetelijk festijn!