Online Wijnhuis
Bedrijven

Buffet Doetinchem

Buffet Doetinchem: Restaurant Sin Chen

Ben je op zoek naar een overheerlijk buffet in Doetinchem of omgeving om heerlijk te gaan eten met familie of vrienden? Ga dan eens eten bij Aziatisch all you can eat restaurant Sin Chen! Dit restaurant in de Achterhoek biedt je een zeer uitgebreid buffet in Doetinchem aan waar je je goed vol aan kunt eten. Dankzij het all you can eat concept kun jij zoveel eten van alle heerlijke gerechtjes als je zelf wilt!

Wat kan ik vinden in het buffet in Doetinchem?

In het zeer uitgebreide buffet nabij Doetinchem vind je vooral veel gerechten uit de Oosterse keuken. Heerlijke Aziatische specialiteiten zoals Peking Kao Ya, Tja Sieuw en Teppan Ossenhaas met Sang Chau saus. Maar natuurlijk ook de klassiekers zoals Bami, Nasi, Babi Pangang, Foe Yong Hai en Tjap Tjoy. Ook heerlijke Indische gerechten zoals Gado Gado met boontjes en atjar vind je hier in het buffet. Voor wie echt heerlijk Oosters uiteten wil met de familie of een ander gezelschap, kan prima terecht bij buffetrestaurant Sin Chen nabij Doetinchem. Al meer dan 25 jaar een begrip in de omgeving met een klassieke, prettige ambiance.

Afhalen ook mogelijk!

Ben jij meer fan van lekker thuis op de bank genieten van Chinees? Bij Restaurant Sin Chen kun je naast het buffet nabij Doetinchem ook kiezen voor de afhaalservice. Bestel alvast telefonisch vooruit en je bestelling is in no time klaar. Ter plekke je bestelling plaatsen bij de afhaalbalie kan natuurlijk ook. Bekijk hier alvast het complete afhaalmenu van Sin Chen.

Wil jij voor een groter gezelschap voor een feest Aziatische catering laten verzorgen? Kies dan voor de cateringservice van Restaurant Sin Chen.

Tafel reserveren

U kunt via de website van restaurant Sin Chen direct een tafel reserveren door de datum, het aantal personen en het tijdstip door te geven. Zo bent u direct verzekerd van uw plekje in het restaurant in Zeddam nabij Doetinchem.

http://www.sinchen.nl/