Online Wijnhuis
Bedrijven

Restaurant Eerbeek

Restaurant Eerbeek

Wilt u in de omgeving Eerbeek even een hapje eten en bent u op zoek naar een restaurant in Eerbeek? Ga gezellig eten bij Restaurant De Heideroos! Dit restaurant heeft voor ieder wat wils en is helemaal voorbereid op zowel kleine gezelschappen zoals een gezin met jonge kinderen, alsook grote groepen. Bij De Heideroos kunt u heerlijk van de kaart eten. Eten bij Restaurant De Heideroos is een waar culinair feestje! Bekijk hier alvast de menukaart of reserveer direct online. Ook voor catering kunt u bij ons terecht. 

Menukaart inclusief glutenvrij menu

Iedereen kan heerlijk komen genieten van het eten bij Restaurant De Heideroos in Eerbeek. Naast een uitgebreide menukaart inclusief kindermenu, kunt u ook vragen naar ons speciale glutenvrije menu. Ideaal voor als u uiteten wilt met mensen die een glutenallergie (of ander soort allergie) hebben. Bij dit restaurant in Eerbeek houden ze daar maar al te goed rekening mee. Zo kunt u makkelijk met het hele gezelschap genieten van heerlijk eten.

In het restaurant in Eerbeek kunnen gasten met een glutenallergie zonder problemen komen eten. Bevalt dit u goed en zou u voor een feestje ook glutenvrije catering willen bestellen? Vraag gerust naar de mogelijkheden bij interesse in een glutenvrij menu of bij andere dieet- of allergiewensen. De chef-koks bij De Heideroos zijn erg flexibel.

Activiteit i.c.m. heerlijk eten

Lijkt het u leuk om het eten in een restaurant in Eerbeek te combineren met een leuke activiteit in de omgeving? Restaurant en Partycentrum De Heideroos biedt diverse activiteiten aan die u met familie en/of vrienden kunt doen in de omgeving. Hartstikke leuk om samen te doen voorafgaand aan een heerlijk diner bij De Heideroos! Hier vindt u meer informatie over de activiteiten vanuit De Heideroos.

Reserveren bij Restaurant De Heideroos

Wilt u graag reserveren bij Restaurant De Heideroos? Als u vandaag nog bij De Heideroos wilt komen genieten van een overheerlijk gerecht bereid door de chef-koks, dan kunt u het beste telefonisch reserveren via 0313 – 651 253. U kunt ook makkelijk online reserveren. Veel plezier bij Restaurant De Heideroos!

 

https://www.heideroos.nl/