Online Wijnhuis
Muziek

Brassband huren voor een swingend feest

Wil jij een brassband huren voor jouw feest? Dan ben je hier aan het goede adres. Niets maakt een feest nog leuker dan een spontaan optreden van een brassband. Of je nog entertainment moet hebben voor een personeelsfeest of de verjaardag van een familielid: een Brassband huren laat het feest op haar grondvesten schudden. Niemand zal stil kunnen blijven zitten en mee dansen op de feestelijke muziek van de percussiegroep. 

 

Een Brassband huren doe je heel eenvoudig

 

Een Brassband huren maakt elk feestje swingend. Voor een buurtbarbecue tot een productpresentatie: even een tropische wind laten waaien en al je gasten zullen het naar hun zin hebben. De brassband bestaat uit drummers en blazers die Asembeho muziek zullen spelen. Dit is een combinatie van diverse Caribische muziekstijlen zoals Soca, Samba, Tambu, Merenque en Tumba.

 

Bij een Brassband huren is het ook mogelijk om dansessen erbij te huren die met uw gaten mee zullen dansen. Bij ons staat aandacht aan de uitstraling, de choreografie, presentatie en uiteindelijke performance hoog in het vaandel. We willen namelijk dat elk optreden vlekkeloos en vooral swingend verloopt. Met een goede balans van muziek en interactie met het publiek zullen uw gasten nog lang praten over het spectaculaire feest dat u georganiseerd heeft.

 

Wanneer u ervoor kiest om een brassband te huren, is dit mogelijk vanaf 6 tot 25 muzikanten. Afhankelijk van de gelegenheid kunt u ook optioneel kiezen voor 2 tot 25 danseressen die de band zullen begeleiden en met uw gasten gaan dansen. De combinatie met muzikanten en danseressen maken het hele feest compleet.

 

Wanneer u geïnteresseerd in het huren van de band kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen op onze site. Wij helpen u graag verder om uw feest nog leuker, muzikaler en vrolijker te maken.