Online Wijnhuis
Image default
Muziek

Laat uw piano restaureren door een expert

Als u in het bezit bent van een piano, bent u daar natuurlijk erg zuinig op. Het is een kostbaar bezit dat veel aandacht nodig heeft. Voor hulp kunt u altijd terecht bij Evert Snel. De jarenlange ervaring van deze specialist zorgt voor een grondige en efficiënte manier van werken. Het team van Evert Snel kan u helpen met het restaureren en het stemmen van uw piano. Het kan gaan om een kleine vorm van onderhoud of een grote reparatie. Voor deze experts is het geen probleem. Zij behandelen uw piano op een zorgvuldige en deskundige manier. Dit kan gewoon op locatie bij u thuis of op de werkplaats van Evert Snel in Werkhoven.

Ervaar onze service op het gebied van Bösendorfer piano’s

Het vakkundige team van Evert Snel is gespecialiseerd in het onderhouden en restaureren van uw Bösendorfer piano of vleugel. Deze piano’s beschikken over een uniek geluid en vragen om een goede verzorging. De experts van Evert Snel weten dit als geen ander en helpen u graag met een complete verzorging. Bij het restaureren van uw Bösendorfer zal de piano ook gestemd worden en regelen ze het transport van en naar de werkplaats. Zo kunt u zo snel mogelijk weer uw piano of vleugel bespelen, zonder bijkomende klachten.

Bekijk de tweedehands piano’s in de showroom

Wilt u een piano kopen of huren? Ook dat is mogelijk bij deze specialisten. Evert Snel beschikt over verschillende piano’s en vleugels, zowel tweedehands als nieuw. U kunt het aanbod bekijken op de website of in de showroom in Werkhoven. Ze beschikken over verschillende merken van hoogwaardige kwaliteit. Naast de Bösendorfer piano’s zijn ook instrumenten van Bechstein, Yamaha of Steinway in het assortiment te vinden. Vraag om deskundig advies en ervaar de uitstekende service van deze specialisten. Voor vragen kunt u contact opnemen via de website.

https://www.evertsnel.nl/