Online Wijnhuis
Image default
Entertainment

Een uur om de escape room in Markelo te verlaten

Bij de leuke escape room in Markelo heerst er een vloek op de boerderij die jij dient te gaan oplossen. Je krijgt maar liefst een uur de tijd, dat betekent 60 minuten, om ervoor te zorgen dat de vloek wordt opgeheven en je daarmee een sleutel in ontvangst kunt nemen en kunt bemachtigen om de ruimte, de escape room in Markelo kunt verlaten. Dat betekent dat je op een goede manier samen moet werken met je teamgenoten om ervoor te zorgen dat alles op een juiste manier kan worden aangepakt. Door samen te werken kan je bepaalde doelen behalen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een toren moet maken met elkaar, wat je absoluut niet in je eentje kunt doen. De escape room in Markelo vraagt dus van je om veel samen te werken, daarom is dit ook een ideale manier om het verband binnen een groep sterker te maken. Door middel van de juiste samenwerking en communicatie kom je hier een heel eind.

Doel behalen

Het behalen van het doel, is het bemachtigen van de sleutel, waarmee je de ruimte weer kunt verlaten. Dat doe je door middel van het volgen van diverse stappen en het uitvoeren van verschillende opdrachten die stuk voor stuk allemaal weer goed op elkaar aansluiten. Denk aan het maken van een grote toren, het manoeuvreren tussen smalle ruimtes en het oplossen van een puzzel. Allemaal van dit soort opdrachten kan je hier uitvoeren om te zorgen dat je in handen komt van de sleutel om de deur van de escape room in Markelo te kunnen openen.

Deur open?

Als je de deur van de escape room in Markelo hebt geopend kun je de ruimte verlaten en rijg je een prijs voor het opheffen van de vloek. Lukt het je niet om binnen de tijd de escape room in Markelo te verlaten> Dan zal je geen prijs ontvangen, maar krijg je juist te maken met een straf, die nog geheim wordt gehouden wanneer je de ruimte betreedt.