Online Wijnhuis
Image default
Entertainment

Ga een middag glow in the dark midgetgolf spelen met vrienden

Bent u op zoek naar een leuk uitje om te doen met vrienden, familie of bijvoorbeeld uw sportteam? Kies dan voor glow in the dark midgetgolf en beleef een fantastische middag of avond. Midgetgolf is geschikt voor jong en oud en daarmee het ultieme uitje voor alle soorten groepen. Bij Van der Ende in Poeldijk te Zuid-Holland heeft u een uitgebreide glow in the dark midgetgolfbaan met wel vijf verschillende thema’s om uit te kiezen, waaronder een onderwater thema en een action heroes thema. Reserveer snel een middagje glow in the dark midgetgolf met en strijd tegen vrienden of familie.

Extra veel plezier door het glow in the dark element

Midgetgolf op zich is al fantastisch als uitje, maar met het glow in the dark element wordt het nog spannender. Alle ruimtes zijn voorzien van 3D-muurschilderingen en diverse attributen om het zo echt mogelijk te laten lijken. Met een 3D-bril is het een fantastische beleving en dat niet alleen voor kinderen, maar ook voor de oudere generatie. Probeer ondanks de afleiding zo min mogelijk slagen te halen bij de 18 verschillende holes en win tegen uw vrienden, familie of teamgenoten. Glow in the dark midgetgolf is bovendien bij Van der Ende te combineren met een potje karten of lasergamen. Zo maakt u er echt een uniek uitje van! Wilt u achteraf nog even napraten? Dat kan in het restaurant onder het genot van een hapje en een drankje.

Reserveer direct een uniek uitje met vrienden of familie

Bent u de aangewezen persoon in uw vriendengroep, sportteam of familie om een uitje te regelen, en weet u niet zo goed wat u moet kiezen? Dan is een middagje glow in the dark midgetgolf bij Van der Ende een fantastische keuze. Reserveer direct online via de website van Van der Ende of neem contact met ze op voor meer informatie.

https://www.vanderende.com/