Online Wijnhuis
Image default
Dieren

Open met aangepaste afspraken

Door corona was de goede hondentrimsalon in Den Haag een hele poos dicht. Gelukkig kan je je hond er nu weer naar toe brengen zolang je je maar aan bepaalde regels houdt. Zo kan je niet meer de hele knipbeurt erbij blijven, maar wordt er van je verwacht dat je je hond afgeeft en op het afgesproken tijdstip weer ophaalt. Wij begrijpen dat uw hond een tijdje niet geknipt is en dus wellicht een langere vacht of meer klitten heeft dan normaal. Daarom trekken wij momenteel wat meer tijd voor uw hond uit. Hier hoeft u helemaal niks extra voor te betalen.

Verschillende pakketen

Je kan er voor kiezen om je hond alleen te laten knippen, maar hondentrimsalon Den Haag biedt veel meer aan. De nagels van je hond kunnen diervriendelijk worden geknipt, je hond kan worden gewassen, worden gekamd en nog veel meer. Wanneer je het volledige pakket koopt, krijg je er een gratis strikje bij als je een teefje hebt en een bandana als je een reu hebt. Je hond komt dus tip en top verzorgd weer bij je terug, helemaal stralend en wel! Gun je hond dus snel een knipbeurt bij hondentrimsalon Den Haag. Een afspraak is gemakkelijk te maken, per mail of telefonisch.

Echte kennis over rassen

Bij hondentrimsalon Den Haag zijn ze gespecialiseerd in allerlei rassen. Labradoodles kunnen bijvoorbeeld op twee manieren geknipt worden. Op de ene manier lijken ze enorm op poedels en op de andere manier krijgen ze wat meer de bouw van een terriër. Het is aan jou om te bepalen hoe je je hond geknipt wil hebben. Daarnaast vragen dat soort rassen om wat meer verzorging voor de vacht. Wij geven u de beste tips en adviezen en kunnen verschillende producten en materialen aanraden. Er zijn namelijk verschillende borstels en kammen voor ieder haartype. Wat goede producten kunnen helpen om klitten te voorkomen of makkelijk te verwijderen.