Online Wijnhuis
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij deze specialist koop je een bijpassende buitenkeuken voor je Green Egg

Heb je een Green Egg en wil je hiervoor een bijpassende buitenkeuken kopen? Maak je BBQ-uitrusting dan compleet met de buitenkeukens van Roast Buddy. Deze keukens zijn met hun stijlvolle uitstraling ook nog eens heel functioneel. Zo is er ruimte voor het neerhangen van je tangen en een handdoek. Met een buitenkeuken wordt het opstoken van je Green Egg pas echt een feest!

Wat zijn de voordelen van een buitenkeuken van deze specialist?

Heb je zin om lekker te barbecueën, maar heb je een hekel aan het opbouwen en opruimen van je BBQ-uitrusting? Met een buitenkeuken is dit voortaan verleden tijd en steek je je Green Egg direct aan. De keuken is af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Ideaal is de Roast Pit, een buitenkeuken waar je je Green Egg in plaatst. Deze wordt standaard geleverd met een zwarte plaat die geschikt is om hete voorwerpen op te leggen. Daarnaast kies je met de Pit Extender voor extra werkruimte naast je grill en heb je zelfs een wasbak tot je beschikking met de Sinkhole. Alle keukens zijn voorzien van afstelbare pootjes voor extra stabiliteit. Natuurlijk zijn de verschillende opties ook goed te combineren en heb je keuze uit verschillende kleuren, zoals zwart en grijs. Zo creëer je jouw ideale werkplek in de tuin!

Bestel een buitenkeuken en word de koning van de BBQ!

Pak jij het barbecueën voortaan écht professioneel aan? Koop dan een buitenkeuken van Roast Buddy voor bij je Green Egg. Deze zijn handgemaakt met stevige materialen waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Je bestelt je producten direct in de webshop. Zo wordt jouw volgende BBQ een groot succes! Heb je eerst nog vragen of advies nodig over de producten van het bedrijf? Neem dan contact op via telefoon of e-mail. Je vindt de contactgegevens op de website.

https://www.roastbuddy.nl/