Online Wijnhuis
Woning en Tuin

Huisnummers en naamplaatjes snel aan de voordeur afgeleverd

Wat voor naambordje  past het best bij de stijl van jouw woning? Eentje van natuursteen, van hout of een glazen uitvoering? Misschien verrast het materiaal glas je een beetje. Toch is het uitermate geschikt om naamplaten van te maken. Ze zijn oersterk en vergen nauwelijks onderhoud. Heeft het een keer geregend, gesneeuwd of was er een storm, met een natte doek is een naambord van glas in enkele seconden weer schoon. Een glazen naamplaat heeft een luxueuze uitstraling. Ze ogen modern, helder en fris. Als je voor glas kiest, zijn dit de opties:

-spiegel;

-gebrokkeld glas;

-glas met RVS;

-gematteerd;

-glazen naambordjes cool;

-overige.

 

Overige wil in dit geval zeggen: bijzondere borden van glas. Bijvoorbeeld een in de vorm van een wolk of eentje van dubbel glas. Laatstgenoemde heeft een achter-plaat van 30 bij 20 cm en een voorplaat van 20 bij 10 cm. De tekst komt op de voorplaat te staan.

Houten naambord

Een naambord van hout heeft weer een geheel eigen uitstraling. Natuurlijk, huiselijk en warm zijn woorden die de lading dekken. Gelakt hout is mogelijk, net als puur, geverfd en gebeitst. Heel aantrekkelijk zijn de houten boomschijven borden. De bordjes zijn stuk voor stuk uniek. De dikte per bord is ongeveer 2 cm. Naamplaten van teakhout zijn populair omdat ze zo duurzaam zijn. Teakhout is onaantastbaar voor houtrot en deze bordjes zijn weersbestendig. Op een teakhouten bord kan de naam gegraveerd worden. Graveren en lakken of een vinyl belettering en lakken kan ook.

Hoe een en ander er uitziet, kun je zien op de foto’s op www. naambordensite. nl. En dan nog een voorbeeld. Naamplaatjes in Engelse stijl. Ook deze zijn gemaakt van hout. Je naam en eventueel aanvullende tekst worden op ambachtelijke wijze erop geschilderd. Dit gebeurt door vakmensen en vergt enige tijd. Houd er daarom rekening dat het naambord niet morgen al bezorgd zal worden. Als je vandaag bestelt, krijg je de plaat binnen drie weken geleverd.

https://www.denaambordensite.nl