Online Wijnhuis
Bedrijven

Stoelen huren via Connected Verhuurservice

Voor de verjaardag van onze kleine meid besloten we het anders aan te pakken dan normaal. Onze huren hebben een prachtig weiland achter hun huis, waar nooit gebruik van wordt gemaakt. Alleen door schaapjes. Aangezien onze dochter midden in de zomer jarig is, leek het ons onwijs leuk om daar haar verjaardag te vieren! Heerlijk in de zon met al haar vriendjes, vriendinnetjes en dierbare familie. Maar een weiland is natuurlijk leeg… er stonden geen stoelen! Gelukkig konden we deze stoelen huren bij Connected verhuurservice. Ik deel mijn ervaring met dit bedrijf graag met u. Doe er uw voordeel mee!

De beste service voor een scherpe prijs

De locatie van de verjaardag van onze dochter is een dag van tevoren nog gewijzigd, waardoor we ons ineens beseften dat we stoelen nodig hadden. Maar waar konden we die klapstoelen zo snel vandaan halen? Kopen vonden we zonde van het geld, en zo veel stoelen passen geeneens in onze auto. Na een zoektocht in Google kwamen we in contact met de professionele medewerkers van Connected verhuurservice. Dankzij de 24-uurs noodservice stonden de stoelen op de dag van haar verjaardag aan de rand van het weiland. Super goede service waar wij enorm over te spreken zijn. We waren klaar voor een heerlijke dag vol met cadeautjes en spelletjes. Naast de 24-uurs noodservice, geniet u van nog meer voordelen:

  • Uitstekende service
  • Transport van uw bestelling
  • Mooie en nieuwe materialen
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Ook stoelen huren?

Ik kan niets anders dan goede woorden spreken over de diensten van Connected verhuurservice. Dankzij hen hadden onze dochter en haar vriendinnetjes een onwijs leuke middag vol met knuffelen met schaapjes, picknicken en spelen in het gras! De medewerkers kwamen de stoelen daarna weer halen op locatie. We hadden totaal geen omkijken naar het transport van de stoelen. Zoekt u nog stapelstoelen, of barokstoelen? Bijvoorbeeld voor een bruiloft, of voor een ander evenement? De deskundige medewerkers van Connected verhuurservice zorgen er voor dat u over stoelen beschikt!

https://connected-verhuurservice.nl/