Online Wijnhuis
Image default
Vakantie

Dit is de leukste camping in de omgeving van Dresden

Wil je er even heerlijk tussenuit met je gezin, vrienden of partner en zoek je daarom een camping in de omgeving van Dresden? Dan is Camping de Regenboog een goede optie. Deze camping is gelegen in het Tsjechische dorpje Šluknov, op slechts vijf kilometer van de Duitse grens. De camping is ruim opgezet en bevat voldoende familiestandplaatsen. Er is daarnaast genoeg te doen voor jong en oud, zowel op de camping zelf als in de omgeving. Ben je benieuwd wat je onder andere kunt verwachten? Lees dan verder.

Geniet van de leukste activiteiten op de camping

Kies je ervoor om je vakantie door te brengen op Camping de Regenboog, dan ben je ervan verzekerd dat niemand zich gedurende de vakantie zal vervelen. Er is namelijk van alles te beleven op de camping! Vermaak je bijvoorbeeld, samen met je kinderen, in de speeltuin, op het beachvolleybal- of voetbalveld of bij het kampvuur. Ben jij of zijn je kinderen gek op dieren? Dan beleef je genoeg plezier aan de grote dierenweide die je op de camping vindt. De gasten mogen zelfs zelf de schapen voeren. Zo heb je pas écht het gevoel dat je middenin de natuur aan het kamperen bent.

Er is genoeg te doen in de wijde omgeving

Wil je de omgeving ontdekken? Dat is een goed idee, want ook daar is van alles te doen en te zien. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een rodelpark, een doolhof of een buitenzwembad. Naast sportieve activiteiten kijk je je ogen uit bij de verschillende indrukwekkende bezienswaardigheden in de buurt. Zo kun je een bezoek brengen aan concentratiekamp Theresienstadt, Fort Konigstein en de DDR en SBZ gevangenis. Alle activiteiten en bezienswaardigheden zijn op korte afstand van de camping en in de omgeving van Dresden. Deze korte afstand maakt het gemakkelijk om meerdere activiteiten in korte tijd te bezoeken.

Boek je kampeerplek nu online

Op Camping de Regenboog, in de omgeving van Dresden, beleef je een vakantie om nooit te vergeten. Boek daarom nu eenvoudig online jouw plek op de camping voor je aanstaande vakantie. Zo heb je direct iets om naar uit te kijken! Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke medewerkers van de camping. Zij staan graag voor je klaar.

https://www.campingregenboog.nl/